Nilnil3535 tabi ki. Şöyle bizim Acıbadem pupa tamamlayıcı sağlık sigortamız var, bu şekilde muayene oluyoruz,%100 geçen yerlerde sadece katkı payı 15 tl gibi bir ödeme yapıyoruz. Cenk bey’ye muayene oldum, ödememi yaptım. Eşim geçmeyen yerlerde ödemeyi geri alabiliyoruz diye biliyorum bi araştıralım dedi varmış, muayene olduğunuz yerden fatura ve muayene raporu istiyorsunuz. Bende arayıp rica ettim fatura kestiler benim adıma, rapor da zaten doktoruma götürmem için vermişti onun ilk 3 sayfasını tarattım. Acıbadem pupanın sendcard diye bir uygulaması var oradaki hesabımdan sendcard kısmından fatura işlemlemlerine girip yükledim, incelendi. Gerekli şartları taşıyorsan ödeme yapılıyormuş, bize yapıldı. Müşteri hizmetlerine de sordum o da sizin örnek veriyorum muayene hakkınız bir sene içinde totalde 20.000 ise bu talep ettiğiniz miktar da oradan düşer, size ödeme yapılır demişti. Bir de iban bilgisi nereden yazılıyor bulamadım, müşteri hizmetlerini aramışken eklettim, ödeme hesabıma yattı 3.990 tl kadar.