Seldaapk Seymavahit60 78 ile hamile kaldım şu an 86 kiloyum 35.hafta toplamda 8 kilo aldım sanırım 10 kiloyla falan doğuma gidicem 😊
Seymavahit60 MinnakBebegim canım suan hic almdım zaten insallah cok almm dkkat de etmyrm acıkcası suan
Alyamm Seymavahit60 ben üçüncü ayı bitrdiğimde 85 i görmüştüm çok alıcam zannediyordum ama şuan 6 aya girmek üzereyiz hiç almadım çok şükür
Seymavahit60 Seymasel68 sağlık ocağındaki ebe ole demisti bide tansiyondan da oluyomus benim ki yüksek çıkmıştı hergün ağryo benim başım 😑
Trabzonli 72 iyle hamile kaldim 91 oldum. 35. haftam bitti. Ben cok yiyorum ama yapım zaten cok cok elverişli yani. Yürüyüş yapıyorum. Evde eliptik bisikletime de biniyorum. Daha fazla almamaya çalışıyorum normal doğum istiyorum. 🤗
Betlab Trabzonli eliptige binmek sikinti yapmiyormu? Benimde evimde var ama korkuyorum yapmaya. Havalar soguk diye yuruyus de yapamiyorum :(
Vera Seymavahit60 bende 70 ile hamile kaldım 29 haftamdayım 76,5 olmuşum canım.7 aylık hamileyim ne yesem kusuyorum hala anlayamadım nerden aldım bu kiloyu 🤦🏼♀️