Serife2709 Biliyorum linçleyeceksiniz qma qkşam 5 6 saatlık bi yola çıkıyorum mecburiyetten sizden tek istediğim benim için dua etmeniz
newmommmyy2 Serife2709 arabayı yavaş çok sarsmadan sürerse eşiniz bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle dikkatli gidin
Serife2709 Aysenurkayaa23- eşim ailemin yanına gidecek b3n gitmeyecektim düşük riskim oldugu için ama evde bekar kayınım oldugu için gidecem mecbur tek kalmamak için kayınvalidem de sen bilirsin ama cocuga bişey olursa rezil ederim seni diyor
Gzde_defne Serife2709 o nasıl kayınvalide ben en çok ona takıldım. Allahın izniyle bişey olmaz arabanın arkasında yastık alın yatın
Baby_B Serife2709 rezil etmek ne demek,bebege bir sey olsa en buyuk aciyi sen yasarsin. Dusuk riskin varsa mantikli olan yola cikmaman İlla cikman gerekiyorsada yatman lazim
Serife2709 Gzde_defne ön koltuğu yatırıp uzanarak gitmeyi planlıyorum 60 70 le gitmeyi düşünüyor zaten eşimde
Serife2709 Baby_B yatarak gidicem zaten her 1 saatte birde mola vericez arabayıdq cok yavaş sürecek eşim
Aslaninannesi_ Bekar kaynını kocan düşünmüyor sen niye düşünüyorsun çocuğun riski varsa otur evde bebeğinden değerli mi ?
Gzde_defne Serife2709 eğer kötü sarsan yola denk gelirseniz eşiniz arabanın lastigini indirsin o zaman biraz daha az sarsıyo araba
Aslaninannesi_ Serife2709 seni o evde bırakıp giden kocan düşünmüyor mu bunları sen niye düşünüyorsun?
Aslaninannesi_ Serife2709 eee o zaman bebeğinden daha mı önemli ona bir şey olsa en çok sen üzüleceksin ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler
Gzde_defne Serife2709 yavaş da giderse hiçbişey olmaz aklınızdan atın kötü seneryoları..Allah yardımcınız olsun bebeğinizi size bağışlasın.