dudu-1 Pamuk evet ben hamileyim ama kendim için değil eşim bir hafta oldu halsiz kanda enfeksiyonu varmış antibiyotik falan kullanıyor ama pek fayda etmedi bende evde bişeyler yapıp takviye olarak vereyim istiyorum 😞
Mervealya1992 dudu-1 crp den bahsedıyorsan dut kurusu araştır cok ii ben 45 tem 1 haftada düşürdüm 5e hamıle olan dıkkatlı kullansın eşinse skntı yok ananemde crp aiırı yuksekti bunla düzelttik bende ondan gordum ama hamıleysenız dkkat edın
Eso51 Canım bende antibiyotik kullandım extra limonlu ılık su, bol su, nane limon ve mandalina yedim 44den 8e düştü şükür bir haftada
Mervealya1992 Eylul41 suyun ıcıne 3-5 tane atıyorum kaynıyor sonra içtim 1 haftada 45ten 5e dustu hamıleym dıye hergn yapmadım ama ananem hergun yaptı enfeksıyon aşırı yuksekti onun sayesınfe kurtuldu sende nete bak haftan uygunmu bılmıyorum cunku doktora sor
Eylul41 Mervealya1992 bi zarari yok aksine faydasi varmiş yani kan degerlerini falan duzenliyormuş ama genede doktora sorayim bende yapsam haftada 2 3 kez icerim yeterli olur ınsallah