Bsk_cb zeydalp evet canım normalde de özele gidiyorum kendi doktorum yaptı ücreti 25 bindi ben eşimin özel sigortası olduğu için ücretsiz bir şekilde oldum oda kalma vs hiç bir ücret alınmadı
Efsiga 16 haftalıkken bebeğimin ayağı rahime gelmişti ama açılma olmamıştı doktorum önlem amaçlı kullanmamı söylemişti vajinal yoldan gunden bir tane kullanıyodum iyi ki kullanmışım şükür hiç bi skntı olmadı şuan bebişimde 🙏
--sy Haticenisaaa ilk başlarda düşük riskini önlemek için kullandım 20li haftaların başlarında erken doğumu önlemesi için kullandım, 20li haftaladın sonuna doğru bel bacak ağrım oluyordu çok fazla, bu yüzden hem fitil hem iğnesini kullandım
Rumuz36 Haticenisaaa bende kullanıyorum erken doğum riskim var korkuyorum ama yapacak bir şey yok sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi
Rumuz36 zeydalp bende kalp rahim bozukluğu var ondan kullanıyorum günde kaç tane ve oral olarak mı kullanıyorsunuz
zeydalp Rumuz36 kalp rahim bozukluğu rahminizin kalp şeklinde olması mı çünkü benimde rahmim kalp şeklinde. Gece yatmadan fitil şeklinde 1 tane vajinama yerleştiriyorum doktorum 35. Haftaya kadar kullanıcaz dedi
Rumuz36 zeydalp evet evet yanlış ifade ettim bende günde üç kere içiyorum ama bir yandan da korkuyorum erken doğum riskin var dediği için. Siz kaç haftalık oldunuz
Rumuz36 zeydalp evet evet yanlış ifade ettim bende günde üç kere içiyorum ama bir yandan da korkuyorum erken doğum riskin var dediği için. Siz kaç haftalık oldunuz
zeydalp Rumuz36 ayy benimde öyle bide benim ekstra rahimde perde de var ben şuan 13 haftalığım dediğim gibi gece fitil şeklinde kullanıyorum 1 tane belki ilerleyen dönemlerde arttırır şuan için bir tane ama Allah yardımcımız olsun sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah
Byzerd Rumuz36 kalp rahim teşhisi koymadılar onda yukardaki baskı daha fazla oluyormus ona benzer şekilde yukarıdan baskı varmıs. Su an 21.haftaya girdik iyi gidiyor ama cabuk karnım cıktı iki adım atsam karnım sertleşiyor o da o sekil bozukluğundanmıs. Boyum da kısa olduğu icin pek kurtaramıyorum uzun olsam idare edermişim😁
Rumuz36 Byzerd ayyy sizde benim gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı Doktor yatış verdi mi peki yani evde yat dinlen iş yapma vs
Byzerd Rumuz36 kanama olduğu zaman verdi valla yalan olmasın 5. Veya 6.haftadan itibaren yaklasık 3 hafta dinlendim evde. Sonra zaten rutinime geri döndüm sadece daha dikkatli olarak. Korkusu geçmiyor allah biliyor ya hala her tuvaletimde kalbim bir kere pır ediyor ama cok sükür tekrarlamadı. Ne olur bilinmez artık allaha emanet ettim tamamen 🤭 hepimiz rahatlıkla kolaylıkla alalım üzüntüsünü göstermesin allah hiçbirimize insallah ♥️
Gmzeincbyasln Haticenisaaa bende kullanıyorum ve 35 haftaya kadar kullanıcam şuan 17 haftalığım benim ilk gebeliğim erken doğum yaptığım için şuanki gebeliğimde aynı durum olmasın diye kullanıyorum🙈 bende rahim ağzı kısalığı olduğu için 🫢