isimsizdir Devlet 15 TE tahmin yaptı şuan 18+1 başka doktora geldim erkeğe benziyor diyor net mi hocam yok değil kızda olabilir erkek te diyor gelde çıldırma kızımda hemn 13 haftada belli oldu bunda iki farklı doktora gittim ikisi de demiyor 
rumisam isimsizdir normal detaylı ya kadar cinsiyet söylenmedi bende detaylida kız dendi bı iki defa daha sordum kız artık nasipse doğacak😂34+2
babyiscoming_ isimsizdir o çıkıntı klitoriste olabilir erkekler genelde daha net belli oluyor bana 15+3 te kesin erkek denildi 12.haftada öğrenende var mesela. Büyük ihtimal kız olabilir bebişiniz🥰
Hcrndgn Ben 23 haftalıkken gitmistm yani geçen ay şuan 26 haftalığım geçen ay ilk defa kız dedi ama bidahaki kontrolde tekrar sor dedi henüz elbiseleri almadım kontrol günümü bekliyorm bende çok sinir oluyorum malsf😀
Hcrndgn Ama sizin ki eğer erkekse pipisi belirgin olması lazım bu haftalarda bidahaki kontörlde bence belli olur tam
rozamomy Çıkıntı var gibi aslında bacak arasında. Benim bebisim kız 16.haftada baktı bombostu bacak arası
isimsizdir rozamomy ben hiç anlamıyorum bacak arası var mı yok mu 18 de belli olması gerek diye biliyorum ama hala net birşey denilmiyor sinir oluyorum
rozamomy Bi de özele gittiyseniz 10 gün içinde ücretsiz tekrar muayene hakkınız var gidip öğrenebilirsiniz yine. Ben öyle yapmıştım 15 te acmadi 16 da hakkimdan yararlanıp gitmiştim