Gizem1992 Bütün hurafelerin kız olduğu bebemin bana bacak arası gösterimi 😅 pipi yani bu basbaya pipi dimiiiii
bkdusunenanne Gizem1992 bu nasıl bir fotoğraf bakıyorum bakıyorum anlam çıkartamadım bebeğin tüm ultrasonografi nerde böyle çok karmaşık olmuş
Gizem1992 Yasss11 dimi baya büyük yaaa bana da tuhaf geldi oğlan anaları bacak arası fotosu atsa keşke 😅
Gizem1992 lilyum_ baktım sende bakarmısın adım gizem birinci erkek ikinci kız çıkıyordu oğlum var ama ikinci yanlış
lilyum_ Gizem1992 canım senin adına bakamam o nasıl oluyor onu da bilemiyorum. Zaten erkek demiş. Bana da erkek diyor ama bakalım 3 gün sonra gitcem bende
Deletedmom_116 MorKelebek54 ewet çocuğa rahat yok 😂😂😂iserken bile rahat yok annelere yoktu tuvalette rahat bide anne karnındaki bebelerin rahatı bozulmaya başlandı ahajah
MorKelebek54 Deletedmom_116 😂😂 ee hep onlar mi bozcal azcik da anne karnindaki benelerim rahati bozulsun 😂
Gizem1992 lilyum_ sorunca bakıyorsun sandım burda bikaç postta görmüştüm de 😂 bnde o hurafe de tutmadı valla bilmiyorum