kader26_ Bu sene erkek bebek senesi gibi geliyor bana 🐣 kimi görsem erkek diyor 🥰 sizin cinsiyetiniz ne ?
kader26_ kader26_ o kadar başa baş gidiyor ki. 🐣Yarıya yarıya iki cinsiyette. Demek ki benim çevremle sınırlı erkek bebek çoğunluğu. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize inşallah. 🙏❤️
Hsnsarem-94 eturan53 canım seninki kızsa benim keseye baksana senin kızla aynıi bende hamileyim neyim.olacak çok merak ediyorum
Hsnsarem-94 Aysenurkayaa23- Aysenurkayaa23- verdim ilk değerim 250 çıktı sonra aradan 5 gün geçti verdim 4960 çıktı canım
Aysenurkayaa23- Gcam08 ben beta hcg değerine bakarak tahmin ediyorum bir hafta içinde yapılmış 2 değere göre söylüyorum
akifsare44aob Bana da bu sene kız bebek senesi gibi geliyor kimi sorsam kız diyor benim de kızım olacak inşallah
Aysenurkayaa23- Hsnsarem-94 ben beta hcg değeri üzerinden tahminde bulunuyorum bir hafta içinde verilmiş 2 değeri görmem lazım
Nazselq Bizim ki halla beli değil anlayan varsa ultrason resimini gönderirim merak içinde duruyorum 😃