Damyavuz Anneoluyorumm00 doktorlar ve ebeler tarafından yok sayılan yöntem ile 😅 geri çekilme. Bu doğumda tüplerimi bağlatıyorum daha 29 yaşımdayım ama sol bacağım komple varisli riskli daha
ikibebeliannis Anneoluyorumm00 hem geri çekilme hem prezervatif vardı Spiral vardı bende çıkarmıştım hamile kalmadan 4-5 ay önce ondan sonra hep orezwrvatif ve geri çekilme birlikteydi Ama nasıl oldu anlamadık bizde
teacherandmom_ Yabanmersinliii 3 ay sonra 3 yaşına girecek oğlum, 14 aylık kızım var. Ve ben 15 haftalık hamileyim😂 Benzeriz sizinle
Gamzeli_03 Yabanmersinliii ciddi misin 😭 diğer çocuklarını öldürmek den farkı var mı onun da kalbi var nasıl bunu düşünürsün yapma Allah aşkına cinayet bu 😭 evlat katili olursun
Badehandekuzey Yabanmersinliii aldırmak çok büyük günah ve vicdan azabı çekersiniz ama böylede çok zor olacak Allah yardımcınız olsun keşke ertelemeseydiniz sprail taktirmayı
Gamzeli_03 Badehandekuzey canım spiralle hamile kalan yok mu onu yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun o çocuk doğacak o çocuk rızkıyla gelir zaten tamam Zor bir dönem Allah kolaylık versin ama aldırmak cinayettir ya ona nefes üflendi kalp oluşuyor ilk ♥️🤲🏻
RukiyeeeeeeAG Yabanmersinliii Oğlum 7 aylıkken hamile kalmıştım şimdi oğlum 16 aylık kızımın 40ı daha dün çıktı😁
Badehandekuzey Gamzeli_03 var elbette bende sprail ile kaldım düşük ile sonuçlandı ama önlemini alıyorsun sonuçta yoksa hamilelik rasgele bi ilişkiye bakıyor eğer gebe kalmaya müsait yapın varsa
miyopmom Yabanmersinliii 4 yasinda kizim 2,5 yasinda oglum 39 haftalik bir kizim daha olucak hayirlisiyla 🥰
BetulSahin5444 Yabanmersinliii Allah yardımcınız olsun hepside küçükmüş Bende üçüncüye sürpriz bir şekilde hamile kaldım 🫢 Büyük kızım 4 küçüğü 2.5 yaşında
Kayramelisa97 Yabanmersinliii rabbim öyle nasip etmiş İnşalar maddi manevi bakma gücü versin Sağlıkla kucağına al Sezeryanmydı diğerleri
Seyma2424 8 yaşında oğlum 6 yaşında kızım 22 haftalık kızım olacak 🥰isteyerek oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
Epifizbezi Yabanmersinliii belli bi inancı olmayan biri bile bunu böyle söylemiyor ilişkiye girelim aaa hamile kaldık aldır kaldığımız yerden devam .