Seymagulsen Kızlar 16 ekime sezeryan günü aldım korkudan 😄 ilk doğumum normaldi ama bunu yapamıycam sanırım aynı gün doğuracak olan var mı?🙃
Zynp-ela6 Seymagulsen gün almadık henüz benimde ilkim normal di ikinciyi sezaryen düşünüyorum 35. Haftamdayim hafta içi gidecegim bakalım ne zamana gün verecek 😀
Seymagulsen Zynp-ela6 Ben de 36ya girdim canım senin sezeryan düşünme sebebin ne benim gibi korkudan mı 🤭
Seymagulsen ayse-52 Devlet hastanesi isteğe bağlı sezeryan yapmıyormuş özelden gün aldım 16 ekime verdi ama yine de kararsızım sancım gelirse normal mi yapsam diyorum ondan da çok korkuyorum işte🤦♀️Sizin kaç haftalık
Zynp-ela6 Seymagulsen evet cnm ilkinde 16 saat sancı çektim çok zordu aslında normal doğum güzel ama nedense bi korku oluştu başlarda korkmuyordum sonlara doğru tutuştum sezaryene karar verdim 😀 bide onu denemiş olurum 😀
ayse-52 Seymagulsen 37 oldum bugün benim ikinci doğum ilk sezeryan olunca buda mecburen sezeryan 🌺 devlette doğum yapacam
Seymagulsen ayse-52 Sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza 🤗 sezeryan sonrası çok ağrılı oldu mu
Seymagulsen Zynp-ela6 Valla ben de aynı ilk doğumdan çıkınca iyiymiş aslında normal doğum dedim ama şu an aşırı korkuyorum inşallah sağlıkla gelir de bebişlerimiz dünyaya doğum şeklinin bi önemi yok bence 😊 siz ne zaman gün alıcaksınız
Zynp-ela6 Seymagulsen Amin cnm sağlıklı olsunlarda inşallah 😇 ben devlette gidiyordum hastane ve doktor degistircem devlet sezaryann yapmıyor çünkü hafta içi gitmeyi düşünüyorum:) o zaman da gün verir sanırım
Seymagulsen Zynp-ela6 Evet ben de devlete gidiyordum zorunlu durum dışında sezeryan yapmıyoruz dedi özelden gün aldım
Zynp-ela6 Seymagulsen bende üniversite hastanesine gideceğim orası yarı ozel olduğu için büyük ihtimalle kabul eder inşallah söyleyeceğim iki üç arkadaşım isteğe bağlı orda oldu çünkü
Seymagulsen aysenuraydin2 Benim de ikinci. İlki normal doğumdu ama şimdi korktuğum için sezeryan olucam onun da kolay olmadığının farkındayım ama normal doğuma cesaretim yok 🤭🤦♀️