Rvd 29 haftalık hamileyim bir türlü içime sinen isim bulamadım kızıma 🥲 güzel isim önerileriniz var mıdır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Balbebek012 Rvd aslında erkeğe göre kız isimleri daha güzel bence 😍 Ece Zeynep Defne Nur Beril Aysun Ayça Derin Duru İnci İpek Mira Mina Mine Sude 🩷🩷🩷🩷
BusraNur01 Rvd ilk bebeğimde kız olsaydı Duru veya Erva istiyordum erkek oldu şuan tekrar hamileyim belli değil cinsiyetimiz ama kız olursa Defne düşünüyorum arkadaşımda Ecrin Güneş koydu kızının adını oda çok hoş
Gullupullu Rvd ben bir kızım olursa suelnur koyacağım inşallah 🙏🏼 cinsiyeti öğrenemedim henüz 13+6 dayım. Su gibi aziz ol El gibi narin ol Nur gibi güzel ol 💖 Rafet el romanın bir kitabında geçiyordu 🙏🏼 Allahım banada nasip et 😌
Citirmom Rvd ece, elçin, alina, alisa, berra, nilüfer, hümeyra, feraye, leyla, mihri, neslihan, naz, bade, deren, deva, ada, akya, gökçe, dilşah, dila, ilay, serenay, seren, ışın, beste, çağla, özde, senem
Akdere_44 Rvd ben de aynı sizin gibiyim eşim annesinij adını koyacak Firdevs. Oğlumun adı Hamza Kaan ona uygun olsun diye Hazal ya da Hafsa düşündüm ama kararsızım
Nurak cesaretinvarmiaska ilk kızım elif yüsra sadece Elif’i kullaniyoruz aslında buna tek isim koyma düşüncem var ama bilemedim
cesaretinvarmiaska Nurak Bi mırıldandım da Elif Yüsra’yı söylemek biraz zor ama Gülce Beril söylemesi daha kolay :) Siz bilirsiniz tabii