1gamze Kaçıncı haftanızda su azalması oldu ve doğum kaçta oldu bebeğiniz sağlıklı mı su azlığı sağlık sorunu yapar mı
Kara22 1gamze benim bi tanıdığım suyu azaldı diye doğuma alındı suni ile normal doğum yaptı bebeği suan gayet sağlıklı 2 yaşına yaklaştı bile
Yumicupi 1gamze 29a kadar normaldi 32de gittiğimde su azlığı var dedi doktor 2 hafta sonra çağırdı tekrar ama ben bir hafta sonra bir perinatologa da gittim o da aynı kalırsa en fazla 37 38e götürür dedi şu an için ilk hedef 34ü doldurmak ama dedi ciğer gelişimi için. Yakın takip gerekiyor dedi su azlığının bir çözümü yok ne yazık ki anca havuç suyu o da yararsa. Sabit tutsa bile razıyım
Cemre44 Merhaba, 37+4 de suyum bittiği için doğuma alındım. Doktorum o dönem üç güne bir takip ediyordu. Yani üç gün önce hiçbir şey yoktu. Üç günde su bitmiş aynı gün apar topar doğuma alındım
Dlntkesn Cemre44 32. Haftada yengem suyunun az olduğunu öğrenmişti 36+1 de doğum yaptı ikisi de sağlıklı 😊
Alone Haftadan beri az gidiyoruz iki hafta önce suyun güzel toparlanmış dedilerdi. Bugün gittim yine azalmış tam sınırda diyorlar bilmiyorum. 26 haftalık anca olduk. Konuşmuştuk sanırım sizinle daha önce de
1gamze Alone bende 34+5 oldum suyu yok dediler sonra dün ultrason bakıldı az bişey var dedi bi doktor bekliyoruz gittiği yer kadar su an nst ve kan akımları iyi
Alone 1gamze benimde bebiş geriden gelmeye başladı 😥 şimdi çıktım daha kontrolden yine biraz daha azalmış. Allahım doğurana kadar dokuz doğurdum resmen yaaa. O haftalara gelebilsem bende keşke daha çok küçük. Suya bi iyi diyorlar bi kötü diyorlar ne yapacağımı şaşırdım
192535 Alone Banada aynı şeyi dedi Buğün doktor 37 haftam bitti suyu çok azalmış biraz şekerim yüksek tansiyonum yüksek hepsi Buğün içinde oluştu daha önce bişey yoktu 🥹
Alone 192535 gidiyorum cnm hem devlet perinatoloji hem özel takipliyim. Ki devlette her gittiğimde başka doktor görüyor ztn