Htchoca İyi günler yüksek tansiyondan dolayı alfamet kullanıyordum ama artık düşürmez oldu dünden beri doktorum Adalat verdi ama sanki bebek hareketleriji yavaşlattı gibi kullanan var mı böyle bir etki gören oldu mu acaba?
Feliz Htchoca ilaçtan değil tansiyon yüksekliğinden azalıyor hareketler. Bende 1aydır yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum ne zaman yükselse hareketlerde azalma oluyor
Hayat123456 Htchoca adalati tansiyon için değilde erken doğum riskim vardı onhn için kullandim (7 hafta kullanmdim) 4 saatte 1 içiyordum. Ama hiç harketlerinde azalma hissetmedim
VREE Htchoca arada oluyor bebeklerde hareketler yavaşlıyor yada çok yorulduysaniz bebeğinizde yorulmuş olabilir
192535 Htchoca 14be üstü biraz sıkıntı isterseniz bi acile gidin ilaçlasa düşmüyormuş yada doktorunuzla iletişime geçebiliyorsanız geçin
Unzle46 Htchoca ben 30 Eylül’de tanaiyin yüksekliği ile sezeryana alındım 14/9 du dikkat et dusmesse doktoruna tekrar git
Htchoca 192535 2 aydır genel olarak öyle haftada kontrole gidiyorum ama bu ilaca yeni başladım bebek hareketlerini azalttı gibi
192535 Htchoca gerileme yok dimi bebeğinizde artık büyüdükleri için yerleri daralıyor oyüzden hareket azlığı olabilir önemli olan hareket hissetmeniz doktor öle diyor
Htchoca 192535 hayır iki önce gittim gayet iyiydi bebek sadece biraz kilosu düşük bende başağrısı ve ödem yapıyor
192535 Htchoca sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin zaten haftanız ileri sorun olmaz dikkat edin 🙏❤️
Feliz Htchoca bende de öyle oluyor 150-160-180 bile gördüm ben. 2 tane ilaç içiyorum her öğün. En yüksek doz tansiyon ilacı yazdı dr. Tatlı tuzlu yağlı kızartma hepsini çıkarttık listeden
Htchoca 192535 tansiyonum çok yükseldiği için bebek hareketleri yavaşlamış çok şükür kalp atimiyla ilgili bir sorunumuz yokmuş
Htchoca Feliz size de çok geçmiş olsun kaç haftalık siniz acaba bende 23 haftalıkken çıktı şuan 6 tane alfamet iki tane Adalat kullanıyorum
Feliz Htchoca çok teşekkür ederim. Bu gün 33 olduk. Ben de 6tane günlük ilaç kullanıyorum çok yükseldiği zaman daha hızlı etki eden dilaltı var onu kullanıyorum. 29 haftada çıktı bende tansiyon
Feliz Htchoca evet) ben zorunlu sezaryen olacağım. Bebek transvers duruşta yan duruş yani. Başı sağda ayaklar solda)) tansiyon kaynaklı da erken doğum olabilir dedi. 8 kasım konuşmuştuk doğumu aslında