Yildiz20 35. Haftaya geldik bizim kızın hala dönmeye niyeti yok vallaa bende dönsün istiyorum icinizde hala bu durumda olan varmii kizlar?
SevgibiR Yildiz20 tembel Bebekler 😂 bnm 29 da döndü o zmn biraz hareketliydi şimdi olsa iyice tembllesti zorla kimildiyo benim gibi😹
anneoluyormm Yildiz20 bizim oğlan da 35+6 da doktora gittigimizde hâlâ donmemisti. Yarın kontrolumuz var 37+6 'dayız inşallah dönmüştür
anneoluyormm Yildiz20 başı poposunu kolunu falan ayırt edebiliyor musunuz? Ben hiç anlayamıyorum iç karnım geniş mis ondan sanirim
Sunayaz Bende 28 haftalıkkken gittim dr um dönmemiş dedi. 32 de gidicem ama hep aynı yerde yine dönmedi sanırım nasıl dönecek hiç bilmiyorum ya. İnşallah dönerler- normal doğumu çok istiyordum çünkü
Yildiz20 anneoluyormm Kafası tam göğsümün altinda onu anlıyorum bide poposunu yada sırtını gerdiginde anliyorim daha sert oluyor toplaninca oyle anlasiliyo canim
Vandb Ben 28.haftadayim doktora sordum bebek dogum pozisyonunda degildi doktor daha ne pozisyonu cok erken onu soylemek icin dedi
Alyaveannesi Yildiz20 bende ayni durumdayim canim 36 bitti hala kafa yukarda normal dogum cok istiyorum ama boyle giderse olmayacak gibi 😕
Gulhan2692 Benim 27.haftada dönmüstü bas gelis pozisyondaydi suan 34 haftalığız hala baş geliş dedi doktorum
Meltemegemenburak Kızlar benim bebegim hep kafası aşagıda muayneye gittiğim zaman 32 haftalık olduk son haftalar yukarı çıkmaz dimi🙈
Dilekcelik Yildiz20 tempolu yuruyus yapmak iyi geliyor canim kizimda ise yaramisti bu hamileligimdede hergun yapiyorum