Ervsrc
Teşekkür ederim canım bende 4′lü test yaptırdım o gün bakalım bu hafta gidicem sonuçları değerlendirmesi için. İnşallah sizinki de bizim ki de biran önce sağlığına kavuşur. 🤲🏻
Aysgl_58
Allah razı olsun canım çok genç değilim 32 yaşındayım ilk hamileliğim. Amin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi 🤲🏻
Granit
Ya aslında ben spontene gittim öyle denk geldi randevu bakmazlar detaylı diye düşünüyordum o yüzden birde yanlız gitmiştim tek başına kesinlikle gidilmemesi gerekiyormuş onu anladım. İlerleyen haftalarda tekrar gitmeyi düşünüyorum inşallah. Aydın bey dediğiniz hangi hastahanede acaba?
Maviikaktus
Allah razı olsun canım bende 4′lü test yaptırdım sonucu bu hafta değerlendirecek inşallah temiz çıkar. Keşke bana da doktor deseydi tek başına bir anlam ifade etmiyor diye bana çok büyük risk varmış gibi anlattı baya etkilendim. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Cümlemizinki sağlıklı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi 🤲🏻
Hepinizden Allah razı olsun kızlar iyi ki böyle bir form var birbirimize destek olabiliyoruz. 🌸