Naznaz110 Nesemom13 normal doğumdan korkuyorum sezeryanda sonda dan korkuyorum napicam nasıl yenicem bu korkuları bilmiyorum 😂
Nesemom13 Naznaz110 valla ben kendimi korkutmamaya çalışıyorum korkmuyorum da çok şükür sadece sezeryan olursam evde bana bakacak kimsem yok eşim çalışıyor ablamla annem bir hafta kalıp evlerine gidecekler şehir dışından gelecekler
Nesemom13 Naznaz110 iyi güzel şeyler düşün stres korku yapma allahın izniyle sonu güzel olacak öyle düşün😍
E_E1996 Naznaz110 aynen vla amin inşallah 🤲🏼 sizde durumlar nedir benim kasılmalar ağrılar bende dayanilacak hal birakmadi cidden
Ssobyt Naznaz110 benim de son 5 kaldı doktor sabah ve akşam yarım saat yürüyüş merdiven inip çıkmayı önerdi ama tık yok 2.doğum olacak birde, 😏ilki gibi müdahaleli normal doğum olur büyük ihtimalle
Ssobyt Naznaz110 bana 2 defa uyguladılar beni çok etkilemedi. kişiden kişiye değişiyor ya doğum sürecinin aşamaları
Nesemom13 Naznaz110 çok iyi valla yakın olması benimkiler uzak ablam ıspartadan annem de Bitlis’ten gelecek .bende 27 yaşındayım ilk gebeliğim
Naznaz110 Nesemom13 Allah yardımcın olsun canım uzak olmak çok zor ama Allah bir şekilde yardım eder sana
Naznaz110 E_E1996 bende ayakta duracak halim yok kasılmalarim 20 dk da bir oluyor sık sık oluyor inan çok uykusuzum midem bulanıyor