Ozgesah355 Her sabah haşlanmış yumurta yemekten tiksindim. Her sabah 1 adet yiyorum bunun yok mudur bi alternatifi hanimlar? Siz her sabah yiyor musunuz?
Bhrygz Ozgesah355 bir çok protein kaynağı var , ben yumurtayı ağzıma sürmüyorum.Ama illa yemem gerekiyor diyosan haşlanmışa bağlı kalmak zorunda değilsin.Omlet yap,menemen,yağda yumurta yada peynirli yumurta vs.Bir çok şekilde tüketebilirsiniz
Heather Ozgesah355 peynir miktarını arttırabilirsiniz. Bir yerine iki dilim yiyerek yumurta yerine tüketebilirsiniz😊
Busranagme Ozgesah355 bende sıkıldım ama farklı sekillerde yiyorum . Mesela çökelek alıyoruz pazardan onunla kavurarak da cok guzel oluyor , Menemen seklınde yapıyorum yA da soğanlı yumurta yapıyorum
NaimeYilmaz Ozgesah355 Tabiki haslanmıs daha iyi ama 1 kaşık yağdanda bişey olmaz haşlanms yagda patateste tostta peynırde biberde herseyn ıcıne kırarak yıyorm ınsan bıkar öle haklısn bence arada çeşit dene bu sefer tiksinirsen daha kötü 🙏
YamurKarabulut Ben hiç dikkat etmedim zaten ağırlıklı yaza geldi gebeliğim birde 32 ye kadar çalıştım hep poğaçacı felan .. en fazla yanına domates salatalık koydum .malım işe yumurta haşlayıp götğrsem öok kokardı .. sonra da tiksindim ne zaman haşlasam yarısı kalıyordu bende zorlamadım kendimi .. etide çok az tükettim . Çok şükür bebeğim hep haftasına uygun ve sağlıklıyız ikimizde ❤
Bhr34 Canm ille haşlama yeme peynirli falan yap menemen yap önemli olan yumurtanın iyi pişmesi çiğ kalmıcak.
Busranagme Ozgesah355 mesela bir ara her gün 2 yumurtayı soğanla pişirerek yiyordum 10 günde neredeyse 1 kilo almıştı bebeğim 😂
shdemir Ozgesah355 Benim 23.haftam ve hamile kaldıgımdan beri bir kere bile haslanmıs yumurta yemedim kokusundan cok tiksindigim icin. Yani sanmıyorum bi problem yaratıcagını her gün yemesende olur bence 🙂)
Burcum Ozgesah355 ben tereyağlı peynirli tavada yumurta yapıyorum. Bana da yersen ye de nasıl yiyorsan öyle yap dedi. 2 aydır haşlanmış yiyemiyorum valla. Denemiyorum da. Yani arada da menemen yapıyorum ama bir tek peynirliyi rahat yiyebiliyorum😐
Ahmedinannesi Benim doktorum da üstüne basa basa mutlaka hergün bir yumurta yemeni istiyorum dedi ama asla yiyemedim mide bulantımdan😫sadece çok nadir akşamları kırıp yiyebildim omlet gibi bulantım akşam saatleri azaldığı için..
Elifece Ozgesah355 ben Kahvaltı da yiyemiyorum o yüzden akşam üzeri hafif acıkınca kaynatıp yiyorum , hem açlığımı bastırıyor hemde midemi bulandırmıyor