Selmagkk Canlar ben gebeliğimi erken öğrenmişim doktorum öyle dedi çünkü gittiğimde 98 di betam iki gün sonrası yani bugün yaptırdığımda 173 çıktı şuan tam 5 haftalığım ama betası yüksek olanları görüyorum normalmi değerim anlayan yardımcı olabilirmi
Gokturkmom_ Selmagkk herkesin gebeliği kendine özel,kimseyle kıyaslama yapmayın. Beta artışınız güzel görünüyor.
Mensureeee Selmagkk herkesin betası farklı olur sadece sayı 2 gün sonra iki katına çıkarsa sorun yok benm ilk gebeligimde 87yle ögrendim ikinci gebeliğim şimdi 327yle ögrendim
Neboss Selmagkk ben beta 25 ile öğrendim dikkat edilmesi gereken şey 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor, en az %60 artması lazım şu an için sizinde güzel artmış betayı takip etmeye devam etmelisiniz 🫶🏻
ozlem_2727 Selmagkk ilk hamileliğim binli bir rakamla öğrendim ikinciyi 60 ile üçüncüyü 48 ile öğrendim 2 oğlum var bu da geç döllenme sanırım henüz keseyi yeni gördük her hamilelik farklı oluyor önemli olan değerin güzel artması ki gayet güzel artmış gibi duruyor
edis22 Gokturkmom_ 5 haftalık hamileyken 173 gayet güzeldi gidiyor? 🙄 Bazı değerlerin belli ölçüsü var kişiden kişiye alakası yok
Gokturkmom_ edis22 Geç döllenme olabilir ayrıca 2 gün sonraki değerini söylemiş . Bende erken öğrenenlerdenim 94le öğrenmiştim ama beta takibi yapmadım bile strese girmemek için şuan 28.haftamızdayız gayet sağlıklı ilerledi
Gokturkmom_ edis22 98ile öğrenmiş sonrasında 2 gün sonra kan vermiş yükselişte ben bi gariplik göremedim açıkçası
SinemSK Selmagkk benimde ilk gebeliğim adetim 2 gün gecikince kan verdim 368 çıktı iki gün sonra verdiğimde 1300 oldu. Şuan 6+4teyim 25binlerde folik asit kullanmakla alakalı bence. Ben gebelikten 2 ay önce kullanmaya başlamıştım doktorum çok faydası olduğunu bu kadar erken ve yüksek çıkmasının sebebinin o olduğunu söyledi. Siz içiyorsanız folik asite devam edin yada hemen alın 🥹🥰
Hamileannem Selmagkk beta yukselmen çok iyi bende ilk gebeligimde aynı senin gibiudi ama yaşamadı sağlıksız denildi