Aylaa123 Meral0147 bence bu bebeğe göre değişiyor arkadaşımın 2 tane cocugu var oğlu anne karnında pek hareketli değildi ama doğunca maşallah kuduruk şimdi kızına hamile aşırı hareketli bebeği benimde oğlum olucak yerinde 2 dakka durmuyor geve gündüz vuruyor
melektb Meral0147 Benim oğlum çok hareketliydi ve tekmeleriyle beni ve babasini uyandırır da eşim bana temas halindeyse o bile hissederdi 🤣
Meral0147 Bence kız daha çok oynuyor daha doğrusu benim 2 oğlum var kolay kolay oynamazlardı şimdi kızım oluyor 24 haftalık hiç durmuyor
ggmom Meral0147 benim de iki oğlum var ilki çok hareket etmezdi ikinci çıkacak gibi karnım bı sağa bı sola çalkalanıyor 😄 bu işin cinsiyeti yok @Meral0147
melektb Meral0147 Şuan 5 yaşında hala çok hareketli 🤣 rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin
Tugceozturkk Meral0147 endişeleniyorum böyle olunca ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum dualarla .Belkide olabilir 🫤❤️
Bubu_ Meral0147 kızım çok hareketliydi benim şuan 20 haftadayım erkek bu da durmuyor hiç ilerleyen zamanda sakinler belki hiperaktif mi nedir benimkiler kızım 4 yaşında hala aynı 😥😅
Mervealya1992 Meral0147 o hiperaktf bebekle alakalı kızım aşırı hareketlıydı anne karnında bu oglum sakin suanlık