Selmagkk Hanımlar 6haftalıkken doktora gitsem ultrasonda bebek belli olurmu siz kaçıncı haftanızda gördünüz bebişleriniz
prensesimveannesi Selmagkk 6.haftad benim bebek görünmedi tam olarak 8.haftada göründü kalp atışı dinledik
1Anneadayiiii Selmagkk 4+5 de keseyi gördük vajinal ultrasonda 6+1 de hem bebeği hem kalp atışını görüp duyduk vajinal olarak canım
ilaydaelcinn_1 Selmagkk 5 de keseyi gördüm, 6+1 de kalp atışı duydum karından, vajinal değil. 🌸 beta vermiş miydiniz o değer de önemli çünkü.
Zeynep1283 Selmagkk evet ultrasonla baktı fotoğraf ta vermişti ama kalp atışı yok gibiydi sonra 8. Haftada tekrar gittim net duyuldu
Selmagkk 1Anneadayiiii aa çok erken görmüşsünüz siz ben gittiğimde gözükmedi kese kanda belli olmuştu☺️
Selmagkk ilaydaelcinn_1 evet evet iki gün önce 98 di bugün tekrar verdim 173 çıktı haftaya cuma vs gitmeyi düşünüyodum ama göremeyenler varmış emin olamadım sizce görünürmü
1Anneadayiiii Selmagkk vajinal bakıldığı için görüldü bence göbekten bakılsaydı benimde görülmezdi diye düşünüyorum siz göbekten mi baktırdınız ☺️
Asel_21 7+2 degittim hem kese hem kalp atışı görüldü canım. Ama geç döllenme olmuşsa bu 8-9 haftaya kadar sarkabiliyor.
Selmagkk Asel_21 beta değerine bağlımı şuan benim 173 haftaya kaç olur bilemiyorum ama en azından keseyi görüp içimiz rahat etsin istiyorum
Ecemom_ Selmagkk 5+6 da vajinal ultrasonla keseyi gördük. 6+4 haftalıkken yine vajinal ultrasonla bebek göründü ultrasonda göstermedi. 8 haftalıkken kalp atışını duyduk. Kalp atışı muhtemelen gitsem daha erken duyardım ama tatildeydik acele etmedim ben de
Selmagkk Ecemom_ vajinal ultrasona ilk defa girecğim için çekiniyorum biraz açıkçası bundan sonra hep öyle olucak doğum vs biliyorum ama ilk olduğu için galiba😕😅 o yüzden biraz daha beklemek istiyorum şuanlık karından belli olsun diye😂
Iremsvn Selmagkk evet hemde görmezsem vajinal bakıcam demişti doktor çok şükür gözüktü karından vajinalde de korkulacak bişey yok ayrıyetten o kalp atışını duyduktan sonra hiçbir şey umrunda olmuyor zaten insanın ☺️ sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻