Mavideniz61 Merhabalar bugünden beri böyleyim, karnım aşırı gergin ve yemek boruma kadar bi baskı var hiç yatamıyorum nefes yetmiyormuş gibi sanki karnım patladı patlayacak bu sabah böyle oldu , bebeğin hareketleri var ama ben çok kötüyüm sizce hastaneye gitmelimişim yoksa normal mi bu durum?
Mery6619 Mavideniz61 bizde 33haftalik olduk bugün bende de vardı nefes alamama karnım patliycak gibiydi hazımsızlık da vardı yediklerim ağzıma gelip durdu. Sakız çiğnedim soda içtim biraz olsun rahatladim sanki
RiRi22 Mavideniz61 bende 33. Haftadayim. Kahvaltıdan sonra bende de şişkinlik oluyor. Nefes darlığı arada yemeği fazla kaçırınca oluyor Hareket ediyorum biraz geçiyor. Sizdeki gaz sıkışması olabilir mi? Kabızlik falan varmi
Aysegebes Nefes alamama yada yemek borusuyla ilgili sıkıntılar bende de var bayada şiddetli onlar gayet normal görülüyo ama bebeğin o kadar çok baskı yapması normal mi bilemedim. Bi git istersen bebek baskısı normal olması lazım çok şiddetli olmuyo çünkü
Aysegebes Mavideniz61 nefes alamama oluyo ya hem mide baskısı hem şişkinlik gaz bunlar yapıo onu dert etme sakin kalmaya çalışşşş. Ama sürekli devam ediyosa bi git yine sen bilirsin için rahat etsin. Ama korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendini strese sokmamaya çalış
Mavideniz61 Karnımda aşırı sertleşme gerginlik ve ağırlık var ne yana yatsam olmuyor , yine kalkıp dikiliyorum biraz rahatlıyorum :( böyle nasıl geçecek
Beydanur01 Mavideniz61 benimde nefesim kesiliyor sanki boguluyorum aynı haftadayız normal diyorlar ama umarım çok sürmez
Aysegebes Mavideniz61 o aklımı karıştırdı işte bilemedim ya. Bilen birileri yazar inşallah ama sen dediğim gibi sakin kalmaya çalış bir sıkıntı yoktur inşallah. Bazen oluyo artık son aylar özellikle 33 sonrası çok zor malesef
Aysegebes Beydanur01 ben 35+1 deyim malesef 2-3 haftadır nefes alamama durumu devam ediyor doğumdan sonra rahatlarsın diyorlar. Mide sıkıntısı da aynı şekilde. Bu son ay sabretmemiz lazım hayırlısı sağlıklısı güzeli kolayı olsun inşallah. Düşünmemeye çalışıp farklı uğraşlarla kafa dağıtmak iyi gelebilir. Ben örgüye başladım mesela
Wg12 @“Mavideniz61”#p34151632aynu haftadayız ve şuan aynı haldeyim karnım aşırı sert değil ama Nefes almakda zorlanıyorum bu aylarda normal artk zannedersem Çünkü Onlarn alanlarıda daralyor büyüdükçe ve Diğer organlarda sıkışıyor nefes almakta zorlanıyoruz bizde haliyle yediklerimizide eritmek güç her akşam yemeği sonrası sade soda içmeden uyuyamyorm
Mavideniz61 Gaz sıkışması mı ne olduğunu anlayamıyorum , ciğerlerden yemek borumdan boğazıma doğru bi baskı var , böyle bir şey olmuyordu bu sabahtan beri böyle , dikşenince biraz daha iyi ama yatınca o baskı sanki nefes alamıyormuşum boğulacakmışım gibi his :(
sosislipasta 35+3 aynı şikayetler bende de var. Son ay böyle ama diğer hamileliğimden de hatırlıyorum. Eşim mis gibi uyur ben asla uyuyamam falan :) netfixte bol bol içerik izliyorum. Bayağı kitap bitirdim. Çünkü yatamıyorum, göz kapağımın kapanması lazım ki anca uyuyayım. O da 3 ü geçiyor her gece. Yalnız değilsiniz yani kızlar. Ama geçecek. Hepsi geçiyor, ne kalıyor ki. Yeter ki sağlıkla doğsunlar dimi beybiler😄