Serife2709 13 haftalık hamileyim progestan hap ve iğne kullanıyorum eşim yarın benim memleketime gidecek benide götürmek istiyor yavaş yavaş gideriz diye ama ben kayınvalidemden korktuğum için gitmek istemiyorum dedim ne yapcam bilmiyorum
Ayse0575 Serife2709 düşük tehlikeniz varsa uzun yolculuk sağlıklı olmayabilir. Gideceğiniz yol kaç saatlik bir yol
Betul-97 Serife2709 Canım riskli gebelik bebeğe bir şeye olacak mı diye korkmuyorsun da kaynananın dırdırından mı korkuyorsun anlayamadım. Yavaşta gitseniz doktorunuza sormadan yola çıkmayın benim bildiğim yasak riskli gebeliklerde uzun yolculuk
Serife2709 Rabiamina gittim diye bi dünya laf eder aynı evin içinde yaşadığımız içinde baya sıkıntı yaşatır bana
Serife2709 Periiiii_06 gittim diye bi dünya laf eder aynı evin içinde yaşadığımız içinde baya sıkıntı yaşatır bana
Ecemom_ Serife2709 düşük tehlikeniz yoksa dinlenerek mola verip 10 dakika yürüyüşler yaparak gidebilirsiniz. Ayrıca eşiniz yolculuk yapmanızda sakınca görmüyorsa kayınvalidenizin karışma hakkı yok
neslsah-1 Serife2709 doktorlar kendi aracınızlafa olsa uxanıp dinlenmeyi öneriyo canm eğer gerçekten bebeğini istiyosan gitme risk alma bnce 🌸
Serife2709 Ayse0575 kesin bişey söylemiyorlar ki kanama alanı var diyorlar ama küçüldü mü büyük mü belli degil kahverengi akıntım geliyordu 2 3 gün önce şimdi oda kesildi
Asmklc Ayse0575 Serife2709 ben anlamadim kayınvalidenden neden korkuyosun ki.Tabikide memleketine gidiceksin bukadar onemseme kaynananı
Serife2709 Betul-97 bebegw bişey olmasından tabi ki korkuyorum qma evde bekar kayınım var eşim gidince onunla tek kalıcam ve sağdan soldan laf ederler diye gitmek istiyorum biraz yoksa gitmiyecem zaten bende burda da gidip kalabileceğim yada gelip yanımda kalabilecek kimse yok ne yapabilirim bu konuda
Ayse0575 Serife2709 mutlaka doktoruna sormadan hareket etme. Yolculuklarda pıhtılaşmaya meyil olur Allah korusun düşüğe sebebiyet verir
Serife2709 Ayse0575 evde bekar kayınım var malesef o oldugu içinde gitmek istiyorum biraz tek kalmamak için yoksa bu riske asla ama asla girmem tabi
Serife2709 Betul-97 gitmez onlarda öyle ince düşünce yok malesef kayınvalidemlerle yaşıyorum kayınvalidemler de kendi memleketlerindeler şuan
Betul-97 Serife2709 Kayınvaliden riskli olduğun için o kadar yoldan gelmene kızıyorsa konuşun oğlunu çağırsın madem. Söyle anne ben kaynımla yalnız kalmak istemiyorum ya çağır ya da ben bu halde onca yolu gelmek zorunda kalacağım bebeğimin vebaline girmek istemiyorum de
Eda1254 Serife2709 nasıl yanı niye korkuyosunuz ki ayrıca progesteron riskli gebeliklerde kullaniliyo diye biliyorum bu risk varken bu ısrar niye bu eşleri anlamak cidden çok zor
Serife2709 Eda1254 eşim ısrar etmiyor aslında evde kayınım oldugu için ben evde onunla tek kalmak istemiyorum kayınımda bunu düşünüp biyere gidecek bi tip degil eşim istemiyorsan gelme dedi bana