HuzurDenizim 30 yaşındayım , ilk gebelik , bugün tam 8 haftalık olduk ablaları 🤗🤍 Rabbim şu güzel cuma günü hürmetine hepimizin miniklerini korusun, saglikla gelsinler evlerimize neşe getirsinler inşallah 🤲🏻♥️
Alya06 Şu ana kadar ki yorumlara bakılırsa en büyük benim galiba 🤭 38 yaşında 2.gebelik 10 yaşında kızım var 🌺
Nadiya07 37 yaş 2.gebelik 9+6 haftalık hamilelik, kızım 15.5 aylık. Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza.
isiksinem45 br2023 AA maşallah Allah’ım analı babalı sağlıklı sıhhatlice büyümeyi nasip etsin inşallah evet bende hamileyim 6aylik evliyim 5bucuk aylık hamileyim
anneolucam Sena_bs 27 yaşındayım çocuk istiyorum olmuyor anne değilim henüz adaymıyım onuda bilmiyorum lüften bana dua edermisiniz bu ay bekleyiş içindeyim 2 gün geciktim Allah sizlerinde kucağınıza almayı nasip etsin herbirinizin sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah🙏🏻🤍
12345ss anneolucam üzülme bnde 27 yaşındayım 6 buçuk aylık hamileyim bnde olmuyor zannediyordum ama rabbim tam vazgeçtiğim anda verdi mucizesini sende anne olucaksın ama kafanı sürekli bu düşüncelerle yorma çok düşünmekte çok olumsuz etkiliyor