Minyonannecik Kızlar hem vajinal kültür hem ultrason için baktiricam babannem düşüğe sebep diye korkuttu beni biraz daha 5 haftalığım böyle bişey olma ihtimali varmı yada yaptıran oldumu
Mrvsmt2502 Minyonannecik eskiden vajinal bakıldığında cihazla değil elle bakıldığı için rahim uyarılabiliyor dolayısıyla düşük olabiliyordu ama şimdi rahim içine girilmiyor vajenden cihazla bebeğe bakılıyor. Riskli olsa hiçbir doktor yapamaz zaten
cikolatakarma_ Minyonannecik bende oldum kese gözükmediği için ilk haftalarımda şimdi 38 haftalığız bişey olmaz canım korkma
Atmacaa Minyonannecik Almanya da yaşıyorum ve sürekli hamileliğim boyunca Altan hep kontrol oluyor 2 kere felan ultrason oluyor 9 ay boyunca onun dışında hep Altan muane hiç Bir sakınca olmuyor
Minyonannecik Mrvsmt2502 oh içim rahatladı biraz hani kastım diye falan kanama başlar mi diye korktum
Mrvsmt2502 Minyonannecik benim ilk bebeğim riskli gebelikti riskli gebeliklerde özellikle daha net bakılmak için vajinal tercih edilebiliyor ilk muayenelerim vajinaldi. Riskli gebelik olduğu halde düşünün. Kanamam falanda olmadı hiç stres yapmayın eskiye göre çok şey değişti
Semagzll Minyonannecik canım kanamam olduğu halde 12. Haftama kadar alttan muane oldum çok şükür bişey olmadı içinizi ferah tutun
Dest_y Kızlar merhaba 32. haftadayım Vajinal muayene yapıldı benim bildiğim 36’dan sonra yapılıyor yaptıran var mı daha önce bir tehlikesi var mı?🌸