Kizimveoglumm Kızlar 26+2 haftalıgız rahmime doğru baskı yapıyor sanki kanala gelmişte çıkmak istiyormuş gibi böyle sancılarım yok suyum falan yok her şey normal ama biraz tedirgin oluyorum yaşayan varmış böyle bir durumu
Caglamehmet Kizimveoglumm hatta ayakları çıkacak diyordum ben 😂büyüdükçe baski yapıyor rahime de biz öyle sanioz bende aynı şekil oldu şuan 35. Hafta içindeyiz yinede kontrole gittiğinizde sorun içiniz rahat etsin 😇
Edirefp Kizimveoglumm canım arkadaşım aynı haftalarda yaşadı o sorunu. Doktora sordu doktor o baskı son haftalarda Doğum yaklaşınca olur normal değil sesi ve erken Doğum riskiyle kıza istirahat ve ilaç tedavisi başladı Doğuma kadar. Doktorunuza danışın mutlaka
Kizimveoglumm Caglamehmet ay tşkr edrm ya valla cvp vermeniz iyi geldi bir nebzede olsa rahatladım doktor kontrolüm 30 haftada olacak inş ozamana kadar kızım acele etmez gelmek için 😊😊😊
KezbanAyhanKorkmaz Kizimveoglumm canım sürekli 30. Haftada gidicem demişsin ama daha ozamana kadar 1 ayın var. Sana tavsiyem biraz daha erken git. Çünkü o baskılar açılmaya neden olabiliyor. Bende aynı şeyi yaşadım doktor sancı gibi görüyorum dedi 1 hafta sonra gel bakalım dedi 1 haftada dikiş atacak kadar açılmış neredeyse hemen yatış ilaç verdiler. Tabi seninde aynı sorun olacak die birşey Yok ama hamilelik bu bilmiyoruz içerde ne oluyor ben böyle birşey yaşadığım için paylaşmak istedim biraz erken git doktoruna yada arayabiliyorsan ara danış için rahat etsin.
AsyeNarSusam O haftalarda Benim de öyleydi hep. Bebeğim premetüre doğacak diye diye kabuslarıma giriyordu kendi kendime kuruyordum devamlı ama normal sanırım çünkü kontrollerimde doktor anormal bişey demedi hiç ve çok şükür 35 haftalık olduk şimdi.
Kizimveoglumm AsyeNarSusam rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin tşkr ederim bilginiz için 😊😊😊