123tazeanne Kızlar göbeğime kantaron yağı sürdüm sonra bir araştırayım dedim ama zararlı mı kullanmayın diyorlar çoğu yerde tedirgin oldum
Eliffyamann 123tazeanne icmek zararlıdır iki hamileligimde de kantaron yağı kullandım bol bol ve hic çatlagim yok
Urazim_0606 123tazeanne ben safra kesesi ameliyatı sonrası doktorumun tavistesiyle 1 ay boyunca yara yerlerime sürdüm bi sıkıntı olmadı hızlı iyileşti yaralarım. Ama gebelikte çatlağa iyi gelir mi bilemedim
123tazeanne Mrvsmt2502 bizimkide organik arkadaşımın annesi yaptı bir katkı maddesi de yok internette hamileler ve emziren anneler kullanmasın yazıyor anlamadım bende
123tazeanne Mrvsmt2502 böyle yazıyor Hamileler: Hamile kişilerin kantaron yağı kullanması rahmin kas tonusunu artırabilir. Bu durum düşük yapma riskini artırabilir. Bu nedenle hamilelerin kantaron yağı kullanması önerilmez.
Mrvsmt2502 123tazeanne bitkisinin çayının tüketilmesi ya da yağının içilmesi önerilmez, haricen kullanılabiliyor.
Mrvsmt2502 123tazeanne çatlak tedavisinde hücre yenileyici özelliği olduğu için birebir bir yağ zaten ❤️
ertonunannesi23 123tazeanne merhabalar bende kırmızı kantaron yağıni kullandım iki kere. Siz nasıl kullanıyorsunuz kaç günde bir yada her gün mu
123tazeanne ertonunannesi23 İlk gün kullandım ama sonra kullanmadım kendi yağım ve çatlak kremim vardı onlar bitsin istedim önce biooil kullanıyorum şuan
123tazeanne Urazim_0606 Bende emin olamadım ama kullanan çok varmış. Ben şimdilik elimdeki kendi yağlarımı ve kremimi kullanıyorum onu 1 kere kullandım