Edanurylm Masal2021 devlet hastanesi olduğu için cihaz yeterli değil dedi bende perinatolojiye ikili test için gittikten sonra özele gidecem artık devlet hastanesi ilgilenmiyor çünkü
gezentianne gaydirigubbakcemilem Benim ikk gebeliğimde geç döllenmede son adeti unutacaksın dedi söylediğim tarihten 1 hafta sonrasını yazdı hep ona göre ilerledik ve haftasıyla uyumluydu ondan sonra.Yani adete göre olsa haftasınu yakalayamazdı.en azından benim yaşadığım süreç böyle.
Tugceozturkk Masal2021 ilk aylarda olduğunuz için bilemedim ilerleyen zamanlarda gelişime göre bir hafta geri de veya ilerde gittiği zamanlar oluyor ams yinede son adet tarihi ..Bence yine aynıdır Ablamında geç döllenmeydi. Hiç sormadım ama muhakkak öyledir
Edanurylm Masal2021 bu sefer gittiğinde sor muhakkak ama adet tarihine göre denk gelir merak etme benimde öyleydi 4 gün geride şimdi adet tarihime göre uyumlu 12+3 teyiz
Tugceozturkk Edanurylm Büyümüş olur artık dinletirler ama sizde söyleyin derim ben söylüyordum dinlemek istiyorum diye
Edanurylm Tugceozturkk ama çok korkuyorum gitmeye ya bişey derse ve benim hamileliğim güzel geçmezse ben kızımda hiç gitmedim ilk bunda gidecem
Masal2021 Tugceozturkk anladım canım çok saol bu arada kalp atışını daha duyamadik dua edin ins kalbi de atar
Tugceozturkk Masal2021 Amin inşallah kuzum Allah hepimizin gönlüne göre versin çok küçük olduğu için olabilir umidinizi Allaha bırakın ❤️
fairytale_ Masal2021 canım geç döllenmeyse adet tarihini değiştiriyor doktor 1 haftalık sure sorun olmuyormuş hem benimde 4 gün geridendi adet tarıhıme gore şimdi ise 1 hafta önden gidiyor ılerı zmaanlarda haftasıyla uyumlu oluyor
Tugceozturkk Edanurylm ayni duygular bende de vardi keseyi goremezsem bebgi kalbi … dua et Allah ‘a bırak ❤️Ve inancını kaybetme
Masal2021 Edanurylm adet tarihime göre 8+2 haftaligim ama kesenin boyutu 6 haftalikla uyumlu kesede görünen nokta bebek dimi
Tugceozturkk Edanurylm ikili tarama testini malesef yaptırmadım üçlü dörtlü detaylıya girdim bir sorun yok çok şükür şuan 25+5 olduk Allah isteyen herkese gönlünce sağlıklı bir şekilde nasip eylesin ❤️😂