Fatma9438 Merhaba Dün Kayseri'de Hüma Hastanesi'nde Dr.Gonul Erkana gittim bebek olmayınca , Alttan muayene etti yumurta sayımın yaşıma göre (24) düşük olduğunu söyledi, klomen verdi . Kullanan oldumu? Benim gibi olup hamile kalan oldumu ? Birde klomen ikiz ihtimali yüksekmis lütfen cevap yazar mısınız:(((
Sedahatice Fatma9438 canım bende ikinci gebeliğimde kullandım direk hamile kaldım çoğul gebelik olma şansı yüksek normal sen fazla yumurtlama olduğu için ama benim tek yine belli olmaz allah gönlüne göre verir inşallah sadece kafana takma önce olayı kafanda bitir
Mz93 Merhaba bende klomenle ilk denememde hamile kaldım. Klomenle çoğul gebelik ihtimali artıyor. Inşaallah nasip olur sanada sağlıklı sıhhatli Hayrli evlatlar 🤗 bu surecte cocugum olsun diye düşünmeden kafanı rahatlar ilacını kullan ve gerisini düşünme. Gebe engelleyici en büyük nedenlerden biride bebek olsun diye eşinle beraber olmak aklından çıkar cnmm 👍
Fatma9438 Mz93 çok sevindim inşallah benimde olur . Pazartesi başlayacağım klomenee 5 gün kullancakmisim doktor sonraki pazartesi tekrar bakacak dua edin lütfen :( çok üzüldüm kendime
Fatma9438 Sedahatice İnşallah olur Çok üzüldüm ağladım :( Umarım ilk denemede olur. Sizin adınıza da çok sevindimmm
Emo1509 Fatma9438 merhaba oncelikle hamile kalmışsınız profilinize baktım maşallah rabbim kucağınıza almayida nasip etsin inşallah klomenlemi hamile kaldınız acaba merak ettim bende kullandım bu ay yumurtaların büyümesini bekliyorum
Fatma9438 Emo1509 klomenle kalamadim baya 2-3 kere denememe rağmen, kafamdan attım cocuk düşüncesini stres yapmadım beklemediğim an öğrendim gebe kaldığımı . Rabbim size de hayırla evlat nasip etsin 🙏