Susu61 Kızlar ben Esenyurt’ta oturuyorum ve burda daha önce kadın doğum doktoruna gitmedim internetten araştırıp esencan hastanesinde Dr.Melih Bestel varmis internette yorumları gayet iyiydi aranızda kendisine giden memnun kalan var mı?
Aserpil Susu61 oğlumu o Dr ile doğurdum çok iyi bir doktor açıkçası. Yine imkanım olsa yine ona giderim . Çok anlayisli
Kader2434 Susu61 37 haftalık hamileyim en başından belli Melih beye gidiyorum çok memnunum anlayışlı güler yüzlü çok iyi bir doktor tavsiye ederim gönül rahatlığıyla 😊
Banup Susu61 29 haftalık hamileyim bundan önce elitium a gidiyordum Ayten hanıma ama o gece doğumuna gelmediğini söyledi bir de tıp merkezi diye tercih etmedim yenidoğan yoğun bakım olsun istedim odalari falan geniş olması önemli
Banup Ezggnl emniyet mensuplarına bazı sendikalı öğretmenlere daha da varsa ben bilmiyorum bildiklerim bunlar
Kader2434 Susu61 sevindim sizin adiniza ben geçen hafta kontrolde sormayı unuttum pazartesi tekrar konrtole gidecem de merak ettim doğum fiyatları degismis diye duydum siz aldiniz mi fiyat bilgisi?
Merve-metin Kader2434 bende esencana gidecem büyük ihtimalle fiyat bilgisi öğrenince haber verir misiniz acaba benim gittiğim hastane kapandı şuan hastane ve doktor arayışındayım odaları nasıl tek kişilik mi 2 kişilik mi bilginiz var mı acaba
Susu61 Merve-metin muayene ücreti 1050 TL doğum ücretlerini bilmiyorum yıllar önce de bı akrabamız orda doğum yapmıştı odası tek kisilikti hala öyle mi bilmiyorum
Kader2434 Merve-metin odaları tek kişlik tabi muane ücreti 1050 TL normal doğum 16 ilk sezrayn 19 bin di ama galiba dogum fiyatları degimis.