ertonunannesi23 yaren0611 ay benim 5 te başladı 7 de ilaçla azaldh şuan ilaç içmesem her dk midem bulanir . İnşallah sizinde kısa sürer
kubraa9 yaren0611 Benimde 5.haftada başladı 14e girdim ama hala mide bulantılarım devam ediyor. Doktorumun önerisiyle ilaç kullanıyorum onu da kullanmasam günüm daha da rezil olacak hayat standartımı çok etkiliyor bulantılar 😖😖
Mensureeee yaren0611 ilk cocugumda 6 haftalıkken başladı doguma kadar sürdü ilaçla zor duruyodum ikinci hamileliğim şimdi 5 haftalığım inşallah mide bulantısı çekmem bunda🙏🏻
Sabahatsrbtc yaren0611 sekizdeyiz yedi de başladı kusma yok ama hep ağzımda çok kötü bir şey Allah yardımcımız olsun
kubraa9 yaren0611 vücut yapısına göre değişiyor bulantı şekilleri de doktorunuz yönlendirecektir sizi.. Ben suyu salt şekilde içmeye hasret kaldım resmen bir aroma katmadan içemiyorum. İnsanın bu dönemde sudan bile midesi bulanır mıymış ? Bulanırmış valla 🙃🙃
hsezenysr Benimde 5.haftada başladı 8 gibi durdu şimdi tekrardan basladı 10 haftalıgız tam geçti diyorum tekrardan başlıyor umarım biter artık bu kusmalar bulantılar 😀
Esrakalkanc yaren0611 bdnım de 8 de başladı 17 ye kadar devam etti maalesef bünye ıle alakalı evimde kalamıyoduö evime gırımce sankı koku vardı kusuyordum
Mensureeee yaren0611 ben doguma kadar ilaç kullandım çok şükür hiç bişeyde olmadı doktorumda içebilirsin dedi bazı doktorlar önermiyo ama mide bulantısı çok zor hiç bişey yiyemiyosun içemiyosun yesen bile geri çıkarıyosun çocuk nasıl beslenecek o zaman
Esrakalkanc yaren0611 evt sureklı prılam kullandım gecmeyınce zofer en son da serum alıyordum 2 günde 1 doktorum yatıs onerdı ben kalmadım ama onun yerine hep acile gıdıyordum