Kkklelp Merhabalar tüp bebek gebesiyim 1 ay 1 haftalıkken kanamam oldu doktor bıraktırdı acaba sorun olurmu nefes alamıyorum gbi hissediyorum su içince sanki kanıma oksijen gidiyor rahatlıyorum siz ne zaman buralarınız pıhtılaşma filan olmaz değilmi
Emos42 Kkklelp ben de tüp bebek gebesiyim 5 6 7 haftada çok yoğun pihtili ağrılı kanamalarım oldu ilk kanama da oksapari ve aspirini kestiler kan uyuşmazlığı vardı onun için de iğne yaptılar ben bir sıkıntı yaşamadım daha önce genetik test vermiştim doktorun biri çok az pıhtılaşma var demişti diğeri hiç yok demişti
Mrv_kl Kkklelp tüp bebekte kanama normal demişlerdi bende tüp bebek gebesiyim ilk hafta kanama oldu coraspin bıraktırdı normal yani bir şey olmaz allahın izniyle doktor daha iyi bilir stres yapma sen
Ysmnpmk Kkklelp benimde 5+6da kanamam oldu canım doktorum corasprini bıraktırdı ama 8. Haftada tekrar baslattirdi bir daha kanama olmadı
Kkklelp Emos42 ben bilmiyorum canm heralde doktor en iyisini bilir benden test filan hiç birşey istemedi sende bacak ağrısı varmıydı çok bacaklarım ağrıyor benim
Emos42 Kkklelp üzerinden epey zaman geçti bacak ağrısı var mıydı hatırlamıyorum ama kasık bel ağrısı vardı
Mrv_kl Kkklelp bacak kol eklem agrım çok olmuştu benim doktora söyledim magnezyum ilaç yazdı iyi geldi
Sema_3858 Konuyla çok alakasız biliyorum ama öksürükle başım dertte öksürmekten bir hal oldum doktora gittim hamilesin die ilaç dahi vermediler evde denemedim yöntem kalmadı varmı acaba gebelikte hızlı bir şekilde öksürüğü kesecek bir şey 😮💨😮💨
zge13 Sema_3858 bronşit falansanız hava nemlendirici bulunduğunuz bölge soğuk kalorifer yakıyorsa havayı kurutur havayı ne nemlendirir yazarak netten de bakabilirsiniz
Naz22n Kızlar 5+4 üm, tüp bebek. Bugün lekelenmem olunca coraspini bıraktırdılar. Aşırı korkuyorum bana yardım edin. Benim gibi olan var mı dertleşelim