Zeyneptkbs Fatmasm ikinci gebeliğim ilkini normal doğurmuştum düşük ya da kurtajim yoktu dr şaşırmıştı bana
Linadfne Fatmasm benimde kanamam oldu öyle öğrendik doktor aşağıda olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi on gün sonra gittiğimde yukarı çıkmaya başlamış dinlenmeye devam et dedi haftaya detaylı ultrasona giricem inşallah duzelmistir
Fatmasm Linadfne bnm kanamam olmadı normal kontrolde öğrendim..düzelir inşallah bnmde ..10 gün içinde neler yaptınız acaba ?
Zeyneptkbs Fatmasm 22 haftalıkken doğumum olur diye şehir hastanesine sevk edildim suyum azalmıştı ama sınırda kalmıştı elhamdülillah düzeldim stres yapmamaya çalışin inşallah sizde düzelirsiniz ben çok telaş yapmıştım atlattım çok şükür
Linadfne Fatmasm anneme geçtim doktor öyle diyince hala ordayim bı tane kızım var 4 yaşına gircek tuvalet için yemek için kalkiorum sadece bol su içiyorum ayağımın altına yastık alıp dinleniorum
highlighter1010 Fatmasm ya açıkçası çok kanamam oldu bir gün 3 avuç falandır kendi doktorumun (eski) söylediği ‘için rahat edecekse gel bakalım’ oldu. bu tavrından sonra direk doktor değiştirdim şimdiki doktorum sağolsun gebelikte kanamayı önemseyen biri : 2 haftada bir kanama olduğu sürece kontrole gidiyorum Uçak Araba yolculuğu, ilişki yasak Yüzde 70 80 yatarak dinlenmeye çalışıyorum hele ağrın varsa direk uzan demişti doktorum Doktorun dediği de bekleyeceğiz maalesef oluyor Asla bişey kaldırmıyorum 3 4 kg bile olsa Plasentam aşağıda bi kaç aya çıkar genelde dedi bekliyoruz
Fatmasm highlighter1010 sizinde çıkar inşallah yukarı..doktoru değiştirmeniz bence de iyi olmuş.. çocuğum var eşim dışında dışardan yardımım yok oda işte oldugu zamanlar mecburen ayakta oluyorum eğil kalkta oluyor illaki🙁☹️
highlighter1010 Fatmasm aynı şekildeyiz maalesef insan zor döneminde yapılanla yapılmayanı unutmuyor maalesef :)
Nananan Fatmasm benimde 15 haftada aşağıda dedi kanamam fln yoktu çok şükür olmadı da hiç 17 haftada fln gittiğimde düzelmişti o haftalarda genelde normal oluyormus bebek rahîm büyükçe yukarı çıkıyormuş kafana takma cnm ben çok taktım stes yaktım keşke yapmasaydim
Fatmasm Nananan bende aynı şekil çok kafaya takmış durumdayım..o 2 haftada siz neler yaptınız acaba..ve ilk gebeliğiniz mi ?
Nananan Fatmasm benim ikinci gebeliğim sürekli uzandım ayaklarımın altına yastık koydum bol su içtim dinlendim başka ekstra birşey yapmadım
Busrababacan61 Fatmasm bende pazartesi günü kanama için gittim ve plesanta kanala yakın dedi doktor ve etrafımda kimsede de böyle bir şey duymadım 19 haftadayiz haftaya salı detaylı ultrasona giricem inşallah ondan sonra doktor tekrar ölçecek yukarı çıkma durumu var mı diye 4 gündür yatıyorum ayaklarim havada ilk doğumum normaldi bebek gibi hamilelik geçirmiştim şuan ne yapacağımı sapıttım Allah’tan oğlum kreşe başladı da şükür bı eziyeti yok bana mümkün olduğunca hiç kalkmamaya çalışıyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız ve inşallah hemen yukarı çıkarda bizi germez artık şu plesanta 😭
Fatmasm Busrababacan61 Busrababacan61 hiç kalkmamakta mümkün olmuyor ki..rabbim sesini duysun inşallah hemen çıkarda bizi dahada germez dediğiniz gibi..
Gamze3406 Benim çıkmadi malesef rahime ve mesaneye yapıştı, şuan 33+1 deyim 12 gündür hastahanede yatıyorum 34.haftada doğum dediler, rahim muhtemelen alıncakmış, mesaneye zarar verebiliriz belli bir zaman sonda ile gezebilirsin dediler, hayırlısı.
Fatmasm Gamze3406 çok üzüldüm çok kötü oldu şuanda 😔kaçıncı haftada öğrendiniz acaba kaçıncı gebeliginiz bilgi verebilir misiniz ?
Fatmasm Gamze3406 Rabbim yardımcınız olsun inşallah ameliyatiniz iyi geçer.. hangi şehirdesiniz alanında iyi bir doktordur insallat ameliyatiniz güzel geçer
Durisinannesi Gamze3406 benimde tam rahim ağzına yapışmıştı . Rahim alma ihtimalini hep söylüyorlar. Bana da imza attırdılar . Göztepe eğitim araştırma hastanesindeydim . 2018 yılında . 24 te yattım 34+5 te doğdu . Rahmim alınmadı . Söyledikleri cımbız ile temizledik plasentayı dediler . Çıktıktan sonra deforme olan rahim içinde kanama olmasın diye balon şişirdiler. Sonra Milim milim söndürdüler. Çok şükür atlattım kızım 6 yaşında suanda . Zor olduğu için başka doğum yapamam dedim ama 6 yılın sonunda bebek hasretiyle zorlukları unuttum . %80 yine previa olursun dediler . Şuan 24 haftalık gebeyim çok şükür previa değilim 😇
Gamze3406 Fatmasm Allah razı olsun, ankaradayım zaten özeller ve küçük devlet hastahaneleri bakmadı bana senin 3. Sınıf hastahaneye gitmen gerek dediler, bilkent şehir hastahanesinde yim doktorum iyi şükür inşallah sorunsuz geçer herşey. Sizinde yukarı çıkar inşallah.
Fatmasm Nananan bol su içmeye bende dinlenmeye çalışıyorum inşallah düzelir ya..ilki normalmiydi sezeryanmi acaba ?
Fatmasm Gamze3406 insallh bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız rabbim tekrardan yardımcınız olsun..Allah razı olsun inşallah
Nurylmz12 Benimde aşağıdaydı 15. Haftada öğrendim 27 de çıkmıştı. Beni doktor uyarmadı hiç bu şekilde ben gebelik pilatesine gittim yürüyüş yaptım hatta uzun yolculuk da yaptım vs hiçbi sıkıntı olmadı. Sadece son kontrolümde ilişkiye girme kanaman olabilir korkma dedi 3 hafta sonra gittiğimde de çıkmış yukarı dedi. Herkesin hamileliği vücudu çok farklı kendini zorlama evet ama çok da kasma bence ilahi güce inan ben çok rahattım kızım sağlıkla gelsin de fark etmez Sezeryan vs diye düşündüm takmamıştım
Fatmasm Nurylmz12 aynen dediğiniz gibii çok haklısınız ama işte çok takıldım..insallh yukarı çıkarda rahatlarim..ben zaten sezeryanliym riskli durumları varmış hem anne için hem bebek için..korkuyor işte insan
highlighter1010 Nurylmz12 merhaba 15 ten27 ye ilişki yasak mıydı kanama olunca mı ilişki yasak sadece acaba