miranmiran1306 Doktor eşimin yanında söyledi eşim sürekli laflanıyor bunu yeme şunu yeme diye beni de çok geriyor
myangelson miranmiran1306 genelde karbonhidrat çabuk kilo aldırıyor normalde de çok fazla tüketilmemesi gerekiyor. sağlık ocağındaki ebe de karbonhidrat falan fazla tüketme kilo açısından sıkıntı olabilir dedi. İlk hamileliğimde de daha ilk zamanlar doktorum hamurisi vs fazla tüketmemeye bak demişti
Melismelo Yani şeker ve tansiyon yoksa, cok aşırı kilolu değilseniz öylesine tedbir amaclı demişdir bazı doktorlar öyle boşverin takmayın siz
miranmiran1306 Melismelo tansiyon yok şeker de yok çok da kilo almadım bebek önden gidiyor sadece bazen 1 hafta bazen 2 hafta
miranmiran1306 myangelson bende çok yemiyorum arada yiyorum eşim bana vicdan yaptırıyor sanki kötü bişey olacak gibi 😣🤦🏻♀️
myangelson miranmiran1306 doktor da zaten fazla tüketme demiş öyle arada bir yemekten birşey olmaz ki. Ben de şuan mesela fazla hamurisi falan yememeye çalışıyorum ama bazen poğaça falan yapınca yiyorum yani canım istiyor 😅
miranmiran1306 myangelson evet bende öyleyim gerçekten canım tatlı çekiyor dayanıyorum mesela bazen, siz kaç haftasınız şuan 😊