SusuAnne Selam , 6 haftalık hamileyim kesem aşağıdaymış ve düşük riskin var dedi dr böyle sorun yaşan ve atlatan var mı? Neler yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler 🌹
Deletedmom2232 SusuAnne canım benimde öyleydi sonradan yukarı çıkanlarda var benim aşağı yerleşmişti 6.haftada kaybettim bebeğimi. Kanamalarım oldu ara ara kahverengi lekelenmeler. En son kese biraz yukrı çıkmıştı ama malesef iş işten geçmişti
Deletedmom2232 SusuAnne ayaklarımı dikip hep yattım progestan içtim ama Allah istemeyince olmuyor canım
Dilan123 SusuAnne benimde ilk zamanlar öyle progestan iğne ve ilaç kullandım ilk 3 ay hiç yormadım kendimç genelde uzandım şuan 30+6 yız moralini yüksek tut ve hiç yorma kendini
Ecenazz SusuAnne merhabalar. Bende 5+2 günlük hamileyim. Doktor banada kesemin aşağıda olduğunu söyledi. Bu süreci nasıl atlattınız acaba?
Cns1603 SusuAnne merhaba bende aynı sorunu yasıyorum nasılsınız şimdi bende 6 hafta 2 günlük hamşleyim kesem asagıdaymıs düşük riskin var dedi bir hafta dinlendim bugün işe başladım ama tedirginim şimdi senin kese yükarı çıktımı
SusuAnne Cns1603 Bende iki gün dinlenip işe başlamam gerekti, şimddi 11 hafta 3 günlük ve herşey yolunda çok şülür umarım seninde hemencik iyileşir
SusuAnne Bende iki gün dinlenip işe başlamam gerekti, şimddi 11 hafta 3 günlük ve herşey yolunda çok şülür umarım seninde hemencik iyileşir
Cns1603 Dilan123 insallah allahım sağ Salim kucağıma almayı nasip eder sizlerde dua edin hamilelerinde duaları kabul olur hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım meleklerimizi 🤲 rabbim herseyin hayırlısını versin
SusuAnne Ecenazz ayaklarımıuzatıp dinlendim ve yükseklere uzanmadım birde ilaç kullandım doktorun verdiği 😊 şimdi 34 haftalığız çok şükür
Ecenazz SusuAnne Çok şükür darısı benim başıma olsun inşallah🙏🏼🥰 Progestanı nasıl kullandınız acaba fitil olarak mı?
Sermec Kızlar doktor bana riskli bir sey demedi ama sizce bu kese aşagıda mı pek anlamadım [url=https://hizliresim.com/gP9Gb0][img]https://i.hizliresim.com/gP9Gb0.jpg[/img][/url]