Mutluluukkk_ 25 haftalık hamileyim enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi enfexia diye korkuyorum ama bebek için sıkıntı olurmu
Fulya90- Mutluluukkk_ bebege zararı olsa vermezlerdi ben 33 haftalık hamileyim geçen hafta boynumdan ameliyat oldum yaram enfeksiyon kapmış şimdi antibiyotik kullanıyorum doktorum bebege bi zararının olmayacağını söyledi.
Ayse0575 Mutluluukkk_ doktor bebeğe zararı olsa yazar mı hiç. Gebelere kafaya göre ilaç yazamazlar Allah korusun bi şey olsa yazdıkları ilaçtan onların başları yanar. Korkma 🙏🏻 geçmiş olsun
Tuba5252 Mutluluukkk_ merhaba bende de enfeksiyon var sizin lökosit mi yüksek çıkmıştı . Ikı kere kullandım azaldı ama geçmedi . Sıkayetınız var mıydı peki ?
Fulya90- Mutluluukkk_ gerilme başka türlü bu enfeksiyon geçmez bende kullanmak istemezdim ama mecbur kullanıyorum
Mutluluukkk_ Tuba5252 ya benim bi şikayetim yoktu aslında mideme kramp giriyordu 2 gün su içemedim kramplardan dolayı. idrarım kahverengi oldu su içemedim diye büyük ihtimaller öyle idrar tahlili verdimde enfeksiyon çıktı