Ktsynr Arkadaşlar nst de sancılarım çıktı doktorum günde 8 tane nidicard ve 2 tane adalat verdi hiç bilmediğim için merak ettim bu iki ilacı birlikte kullanan varmı yada dozlariniz nedir .
susam_18 Ktsynr nidicard tansiyonu düşürüyormuş o yüzden doktorum bu gebeliğimde sadece adalat verdi. İkisini bir arada kullanmadım hiç.haftaniz kaç sayı olarak çok geldi?
Ebbruc Ktsynr adalatta bi tansiyon ilacı normalde . Ben sadece adalat kullanıyorum 6 haftadır, serklajdan sonra verdi doktorum. Adalatın etkisi yavaş oluyo ve uzun sürüyo, nidicard ani etki ediyo ve hızlı geçiyo
aysemmi Ktsynr ikisi de aynı etken ama adalat kontrollü salımlı tablet yani içtiğinizde devamlı azar azar kana salınıyor doktorunuz böyle uygun gördüyse bir bildiği var aklınızda soru varsa ona sormanız daha iyi olur forumdaki insanların yani bizlerin yorumları çok önemli değil bence panik yapmayın geçmiş olsun
Ktsynr Ebbruc aynen ikisininde etken maddesi ayni aslında ama bebeğe Bir zararı olur mu acaba ondan korkuyorum yoksa tansiyonuma baktık bir düşme söz konusu degil
Ebbruc Ktsynr tansiyon bende de hiç düşmedi, doktor verdiğine göre bi sorun olmaz canım, kendini strese sokma haftanda baya ilerlemiş çok şükür 1 ay daha sabretsen zaten tamamdır
lebi5666 Adalat hiç kullanmadım fakat nidicard kullanıyorum günde 4 kez. bence doktorunuzun tavsiyesine uyun ya da içinizde bir endişe varsa başka bir uzman görüşü daha alın, her gebelik farklı neticede içiniz rahat eder.