Ozlemmmx Hepiniz aynı ismi koymuşsunuz yarın okulda çok pişman olacaksınız ve çocuklar çok sıkıntı yaşayacak bir öğretmen olarak okulun yarısı Alpaslan Efe Ege Eymen miraç kuzey filan çocukların isimleri hep aynı yapmayın bence anneler
babyUras_ Ozlemmmx evet bi yönden haklısınız ama bu yıllardır olan bişey yeni değilki . Lise zamanımda sınıfta 3 Mehmet 2 Ahmet 2 Muhammet vardı . Keza okuldaki mehmet Ahmet isimlerini saysam 500 kişi çıkardı heralde . Her dönemde belli isimler mutlaka oluyo . Ahmette koysak Mehmette değişen bişey olmayacak bence . Birde sizin sıkıntı yaşayacak dediğiniz kısım nedir ?
Tubaaaaaaaaaaa Ozlemmmx gerçekten çok haklısınız bende söylüyorum (özellikle alparslan efe ege her 5 kişiden 1 i bu isimde olacak) bizim sınıfta 5 merve 3 muhammed vardı hepsine soyadlarıyla sesleniyorduk
casuuuuu Bizde 29+2 deyiz.. Karar veremedik 🥹 İsim listem; Doruk: Tepe, ağaç tepesindeki körpe filiz. Mete: Hükümdar, lider. Görkem: İhtişamlı, gösterişli, heybetli. Renas: Yol bilen Vefa: Sözünde duran, dostluğunu devam ettiren.
ayseheyecanli casuuuuu içlerinde en güzel mete bence çok karakterli duruyo diğerlerinin belli bi yaşı var gibi doruk çocuk ismi 30 larda hayal edemiyorum vefa deseniz o da öyle
ayseheyecanli casuuuuu renas ı ilk kez duydum aslında karan da güzel değil mi ya burak özçivit sağolsun bi isim kattı millete 😅
Gulsunkirmizidal ayseheyecanli Oğlumun ismi Karan benimde 7 günlüğüz ☺️☺️ Herkes çok karizmatik ve çekici buluyor 🥰
m_mervee @ayseheyecanli hamileliğimi öğrenince ilk aklıma yatan isim Ahlas olmuştu hatta bazı isim kombinlerimde olmuştu Ömer Ahlas Çağan Ali Yusuf Uraz doğumdan önce Yusuf ismine çok ısındım bir anda kurada birkaç kere çıkınca Yusuf Ahlas koyduk 🤗 şimdi yine hamileyim erkek olursa Kerem ve Tarık var bu isimlere ek olarak
Oglusu 1eliff benim oğlum uras ilk 18 aya kadar çok rahattım. 18 aydan sonra huy değişti. Ama çok çok yaramaz mı hayır 🫶🏼
xJade ayseheyecanli Bizimde erkek olacak. Kız için Arya ismini bulmuştuk en başından beri hazırdı. Ama erkek olunca zor oluyor 😀 En sonunda bulduk Egemen koyacağız. 🥰