Ruya55 Anneler 3 ayım kaldı doğuma ve ben rüyam da bebeğimi gördüm doğum yaptığımı esmer kara kaş kara gözlüydü bu tarz rüya gören oldu mu hiç merak ettim de
Mervealya1992 Ruya55 hamılelıkte coqunlıkla evet goruluyor bırcogu görür bazen ruyandakı bebegn aynısı olur bazen deqil 😂
Rabiamina Ruya55 ben de gördüm şak diye doguruyordum hatta. Bebeğim erkek rüyada aaa kız diye şaşırmıştım. Ruh halimiz normal değil bence
Minnaksever Ruya55 ilkinde de görmüştüm hiç alakası yoktu bebeğimle ikincide de gördüm o da çok küçüktü zaten normal bebekti benim ilk kızım siyah peruklu doğdu bu da öyle olur bence o yüzden o da inandırıcı değil.çok görülüyor böyle rüyalar
Ruya55 Mervealya1992 eşim de bende sarıyız tek bi ailede babam kara Kaş kara göz kesin çocuk babama benzicek diye düşünüyorum 😂😂😂😂
Mervealya1992 Ruya55 bende eşimde kumralız kızımda kumral oglumda kumral olur ruyamdada kumraldı 😂 ama ben hep cınsıyet farklı oluyor kızımda erkek gordum kız oldu bunda euyamda kız gprdum erkek oldu😂
Asli98- Ruya55 ayy benimde 3 ay var bende gördüm beyaz tenli şişko bir bebekti ara ara da doğum yaptığımı görüyorum psikolojik herhalde😂