Handemhmt Brvndkm benimde 3 yaşında kızım var şuan 2. Bebeğime 15 haftalık hamileyim kızımdan öncede 3 kez düşük yaptım. Kızımda ne kanama ne lekelenme yaşadım ama bu hamileliğimde gerçekten çöktüm artık 13. Haftada 3-4 bardaktan fazla kan geldi bir anda. O günden beri yatıyorum. Plesentanın kenarında çok minik bir ayrılma varmış. Bugün kontrole gittim vajinadan kanamam yok ama içerisi yine curcuna gibi dedi doktorum. Hem iğne kullanıyorum hemde 3 kere hap alıyorum. O kadar yorucu bir süreç ki psikolojik olarak 😢
Dlntkesn Brvndkm 14 haftalık hamile bir arkadaşım hala kanama alanı çok fazla ama herşey yolunda şükür. Halamın bırak kanama alanını 5 ay kanaması oldu ama oğlu boyunu geçti şimdi. Ol deyince olur sen hiç merak etme kalbini ferah tut bebeğin işini bilir sana tutunur inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Asteriaacat Ozgee65 korkmayın gönlünüzü ferah tutun bebeğiniz stresinizden etkileniyor her şey güzrl olacak hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız inşallah. Fitil akıntı yapıyor bende de
Asteriaacat Ozgee65 evet gaz sancısı ile de karıştırılabiliyor ben öyle de gittim hastaneye ağrım var diye gaz dediler
2cocukluana_ Brvndkm ah kuzumm seni çok iyi anlıyorum ben 5 ve 9.haftalarimda paçamdan akarcasina kanama ile yatış yaptım şuan 20 haftalık olduk 13.haftada kesildi tamamen kanamam akıntım sabret ilaçlarını düzenli kullan ve bolca dinlen
Asteriaacat Ozgee65 kızımda risk yoktu ama o şişkinlik ve gaz kızıma hamileyken de vardı çok zorluyor
Serife2709 Sena_bs benimde kanama alanı var sabahları akışkan kama oluyor koyu kırmızı ve kahveye yakın kanama alanı boşalmasının belirtisimi o acaba
Ozgee65 Kızlar merhaba benim sağlık ölçümümde demirim ilk 180 çıkmıştı ki bu en yüksek sınır, şuan ise 47 olmuş bunu kanamaya bağlıyorum ama çok korkuyorum tekrar kanama olursa ne olacak diye malum 180 den 47 e 😭 yaşayan varmı ?