Aysenkyn Brvndkm şimdi nasılsın kanaman azaldı mı benim bir hafta azalarak sürmüştü sonra geçti ara ara olurdu ilk olduğu kadar olmasada
Brvndkm Aysenkyn şimdi dünden beri yok çok şükür azaldı Heran aklımda kötü şeyler acaba kalbi durdu mu diye diye geçiyor hamilelik belirtim de yok😔ne bileyim ya
Aysenkyn Brvndkm hiç korkma kanaman azaldıysa tedaviye cevap veriyorsundur korkutma hiç kendini kontrolün ne zaman
gezginanne_ Brvndkm 6. Haftada kanamam başladı,20 gün hastanede yattım.kesin düşer dediler ama 5 aylık olduk çok şükür.lavobo hariç bir buçuk ay yataktan hiç çıkmadım ben
gezginanne_ Brvndkm benim de belirtim yoktu,hiç kafanıza takmayın.ilaçlarınızı kullanıp bol bol dinlenin,dizlerinizin altını yastıkla yükseltip yatın.Ama en az 14 hafta olana kadar dinlenin bu şekilde
Elfelf475 Brvndkm ilk oğlumda 9 haftalıkken yaşadım ben şimdi 3 yaşında. Bunda da 8 haftalıkken yaşadım 21 haftalık olduk bile. Biraz istirahat falan etmeniz gerekiyor 12 haftaya kadar çok dikkat edin. Sağlıklı bebekse ne yaparsanız yapın düşmez Allah’ın izniyle.
Edasah Benımde o haftalarda kanamam oldu fitil kullandım iki hafta rapor verdi daha sonra gectı gecıyor merak etme suan 35 haftalıgım🌸
Sermec27 Brvndkm iki oğlumda da kanama alanı yaşamıştım ve baya yoğun kanamalarim olmuştu ikisi de sağ salim dünyaya geldi biri 3 yaş biri 4 aylık