Oksuruksurubu Kızlar koskoca kayseri şehir hastanesinde bir tane Perinatoloji doktoru yok özeller 5,6 binlira istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum olan var olmayan var lütfen çimere şikayet ederseniz sevinirim
Altin23 Oksuruksurubu canım şehir hastanesi Ankara’da da aynı. Şehir hastanelerinde vip bölümelr varmış proflar orada hizmet veriyormuş ana tabii üst düzey kişilere. Bizlere de asistanlar bakıyor işte. Ben de asla prof bulamıyorum. Tavsiyem üniversite hastanelerine gitmeniz
cileklitursu Kubra6694 doktor nasıldı ilgilendi mi bir kaç kişi randevuları riskli yada çoğul gebelere veriyorlar demiş sizinde öyle miydi bende geçenlerde randevu aldım ama
edasaribek Doktor var ama detayli yapmıyor perinatoloji sadece cogul gebelik ve tehlikeli gebeligi olanlara bakiyorlarmis
Serifeknc Oksuruksurubu muayenesi 590 ben her zaman gidiyorum hatta geçen çarşamba da oradaydım detaylı si da 1400 dü ben yaptırdım da şimdi zam gelmiş olabilir ama yine uygun hem de baya
Oksuruksurubu Serifeknc evet ötekilere göre baya uygun sıra bulunmuyor diye ekim ayında arayıp aldım aralığın 2 sine yer buldum
Oksuruksurubu Serifeknc detaylı ne kadar sürüyor size rapor ultrason resmi renkli ultrason fln veriyorlarmı
Serifeknc Oksuruksurubu ya yok malesef rapor verdi ama ultrason resmi falan yoktu 10 dakika sürmüştür belki 15 çok uzun sürmedi
Serifeknc Oksuruksurubu evet bakarken burası böyle vs vs anlattı zaten Fatma hoca benim önce ki çocuğumda da doktorumdu ben memnunum çok sakin çok tatlı bı kadın orada eğitim üyesi hoca aynı zamanda mesleğinin ehli yani
Gkc123 Altin23 ben de Bilkent perinatoloji bölümüne gidiyorum niye hiç kendileri yok diyordum hep yandal asistanlar bakıyor doğumda nasıl oluyor acaba biliyor musunuz ?
Altin23 Gkc123 doğumu bilmiyorum canım. Bebeğimin kalbi durdu 9. Haftada kürtaj oldum. Kürtajdan sonra pcosum oldğuu için 6 ay adet olamadım. Bana her seferinde tarlusal verip gönderdiler. En sonunda ilaç kullanmama rağmen olamayınca yumurtalıklarımda feci bi sancıyla kendimi medicanaya attım. Rahim ağzında tıkanma pıhtılaşma olmuş doktor açtı ondan sonra ilaçla da olsa adet görebildim. Şehir hastanesi iyi hoş temiz teknolojik olarak da iyi ama maalesef doktorlar hep asistan. Hastanede çalışan bir arkadaşım söyledi. Üst katta proflar vip hastalara bakıyor dedi
Gkc123 Altin23 vip hastalar ne demekmiş ya biz sırf perinatoloji uzamanı diye nerelerden gidiyoruz ne saçmalık 😒size de çok geçmiş olsun