Bus3939 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 ben 38+3 de sezaryen oldum kamer hocaydı doktorum iyi ki kamer hocaya gitmişim 🥰 ilk gidiyorsunuz form doldurup kan alıyorlar daha sonra nstye bağlıyorlar daha sonra damar yolu açıyorlar. Ameliyata inmeden odada sonda takılıyor ben bu sondadan çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı.Sonra ameliyathaneye iniyorsunuz orada inanın çok sıcak davranıyorlar. Anestezi uzmanı belden iğnenizi yapıyor bi iki dakika sonra belden aşağı uyuşuyor.5-6 dakika sonra kamer hoca geldi benimle konuştu ve bebeğimi bana 5 dk sonra gösterdi🥰Bu arada başınızda bi hemşire duruyor sürekli konuşuyor nasıl olduğunu soruyor. Sonra 45 dk bile sürmeden odaya çıkıyorsun. Ben çıktığımda bebeğim benden önce odaya gelmişti bile. Serum bağlıyorlar bi kaç saat sonra yavaş yavaş uyuşukluk geçiyor o sırada ağrı kesici bağlıyorlar. 6-7 saat sonra yürütmek için hemşireler geliyor. kanama var mı yok mu diye baktı hemşire hafif karnıma bastırdı ama oda çok can yakıcı değildi ilk yürümede biraz zorlandım ama yürüdükçe iyi geliyor. Ertesi gün taburcu oldum