Periiiii_06 Kızlar eşim oda yaptırmış bebeğe banada hiç söylemedi şimdiye kadar sürpriz yapmış. Boş bir oda vardı orayada yerleştirmiş. Siz oda yaptınız mı? Herkes oda yapıyor sanki
myangelson Periiiii_06 ben düşünmüyorum tayinciyiz kendi evimiz olsa belki düşünürdüm 😅 park yatak ve dolap veya sifonyer tarzı birşey alacağım fazla esyaların olduğu bir odamız var orayı düzenleyip dolabı oraya koymayi düşünüyorum artık büyüdükçe bakarız sonrasına 😅
Aylaa123 Periiiii_06 ben oda yaptım ilk cocugum kendine ait alanı olmasını istedim . Zaten kısa bir süre yanımda yatırıp odasına alıştırmak istiyorum sürekli bizimle aynı yerde yatsın istemiyorum imkan varsa yapılabilir bence yoksada çok mühim değil büyüdüğünde yapılır
Zhrbjts Periiiii_06 ben saçma bukuyorum 🤷🏻♀️ sadece büyüyen besik aldım o kadar o da 6 yasına kadra bu sekilde kullanılıyor sonrasinda masa sifoniyer yatak seklinde ayrılıyor ve ben galiba 2yaşına kadar odasını ayırmam.diye düşünüyorum
gayesblog Periiiii_06 hayır yaptırmadım. İlk 1 sene yanımızda olucak zaten. Masraf yapmak istemedim önceliğim olmadı
basakc36 Aylaa123 aynı şekilde bende öyle en fazla 5 6 ay aynı odada uyumayı düşünüyorum. Daha sonra kendi odasına alışsın istiyorum. İlk bebeğim biraz da zaman gösterecek ne olup biteceğini 😂😂
mervedmrcn Periiiii_06 ben oda yapmayı düşünüyorum çünkü evimde depolama alanı yok mecburen ona dolap almak zorundayım almışkende sonradan parça parça olmasın diye takım almayı tercih ettik
Aylaa123 basakc36 tabiki onu zaman göstericek ama dolap alırken yanına yatakta aldım oda takımı bozulmasın ayrı parça olmasın diye alanım var imkanımda vardı niye almayım bugün olmasa bile yarın ihtiyac olucak zaten öyle beşik felan değil direk montessori yatak ve dolap aldım bir de park besik yeter yarabbi sükür 😂
basakc36 Aylaa123 ben dolap ve şifonyer aldım odasına yatak odam için 5 6 ayına kadar kullanabileceğim bi küçük beşiğimiz var ama sonrasında ne alabilirim önerimiz var mı baza düşündüm ama onun için çok küçük olur montessori yatağı bende düşündüm aslında siz nereden aldınız
Kubraalp67 Aylaa123 ben de aynı şekilde takım olarak aldım Montessori yatak dolap şifonyer olarak. Bir de park beşik aldım yeterli diye düşünüyorum 😁
Aylaa123 basakc36 ben koçtaştan almıstım çok kaba değil fazla alan kaplamıyor altı yavrulu olduğu için ben sifonyer olarak alt kısmını kullanıcam fikir olsun sizede kenar korumalıklarıda çıkıyor ilerde de rahat kullanır
rumeysa_1c Kendi evim olduğu için ben yaptım sonuçta ilk bebeğim birazda hevesliyiz tabi kiracı olsam yapmazdım ama annem yatağını aldı bizde dolap ve anne yani beşik aldık çocuk odasını 2 senedir kiler gibi kullanıyordum artık bebeğimizin odası diyoruz
Smyrmz Periiiii_06 yapmadım 2 yaşına kadar odaya gerek olduğunu düşünmüyorum dolabı ve yatağı var 2 yaşından sonra nasip olursa yaparım inşallah
Fatma_Fatma Periiiii_06 ben kızıma oda yapmıştım boşuna yapmışım kızım 12yaşında hala alışamadı odasına ara ara yatıyor sadece o yüzden oğluma oda yapmadım zaten 3yaşa kadar bizle yatar ondan sonra ablasıyla aynı odada yatar inşaAllah dolap yaptı eşim ikisine de kızımın odasında sonra yavrusu yatak alırım oğluma
Kubraalp67 Periiiii_06 yaptım odasını orada uyumayacağını bile bile. Eşimin bekarlıktan kalan yatağı dolabı vardı oda ardiye gibiydi nefret ediyordum odadan bebek olunca da bahane oldu odasını yaptım perdesine kadar her şeyi değiştim işime geldi yani 😄
gktgmom Periiiii_06 ben yapmadım zaten evimde de bunun için bir alan yoktu ahşap anne yanı beşik ve ikeadan minik bir dolap aldım büyüdüğü zamanda kullanabileceği park yatakta aldım ama onu şuan kullanmıyorum bebeğim 1 aylık yanımda yatıyor ve onu gördükçe asla 2 yaşına kadar odasını ayıracağımı düşünmüyorum çünkü kendimde çok panik bir insanım mutlaka yanımda olmalı daha sonra farklı bir eve çıkarsam yaptırırım inşallah küçükken çok gerekli değil
Ssssserapppp Periiiii_06 hayır yapmadım. Aslında evimde alanımda var fakat, 1 yıl icerisinde şehir degistirebilirz. O yuzden beklemeye karar verdim. Bir yaşına kadar yanimda kalacak, sonrasinda bulunduğumuz yere göre sekillenecek.
Kubraalp67 Aylaa123 fazlası var eksikleri yok çok şükür 😄 biraz kız odası olacağı için süs püs lazım bizimkine. Kardeşim dalga geçip duruyor beyaz gri yaptın her yeri kız odası gibi yap burayı erkek odasına benziyor diye 😄