Defne2218 Dün 3. Bebeğime hamile olduğumu öğrendim duygularım çok karıştı yetememe korkusu sil baştan bi bebek büyütme bana destek olacak var mı sandığımız kadar zormu yoksa 3 çocuk
Pembe4242 Defne2218 bende suan 3ünye hamileyim 32 haftalık olduk kızım 10 oglum 6 yasında aralarında baya fark olcak bende nasıl baş edecem bilemiyorum :)
hayalim35 Defne2218 3 çocuğum var yetebiliyorum onlara ama tabiki kendimden veriyorum kendime zaman ayıramıyorum yorgunluk uykusuzluk var kızım 5 aylık belki daha küçük olduğu içindir kafam çok karışık
ozlem_2727 Defne2218 benim de 3.gebeliğim çok yeni daha 4 ve 6 yaşında 2 oğlum var beni tek korkutan sil baştan bebek düşüncesi uykusuz geceler 🤣🤣🤣🤣onun dışında hiç korkum yok
Premsescik Defne2218 bnde pazartesi günü ögrendim 3.gebeliğimi tek duam sağlıklı olması olana yapacak bişey yok
Defne2218 Pembe4242 yaa allah yardımcımız olsun bide sezeryanmı doğumlarınız ben üçüncü sezeryandanda korkuyorum sayı arttıkça daha zor oluuor diyprlar ya
Pembe4242 Defne2218 valla sezeryan hepside ilk daha zor oldu digerlerinde cok cabuk ayagı kalktım canım
evoo0 Hamileyim 2 oğlum var 12 ve 4 yaşında şimdide kızımı bekliyoruz 24 haftalığiz. 2. Oğlum atipik otizmli. Haftada 4 gün egtime gidiyoruz ve gerçekten çok ilgi istiyor ona rağmen sor olacağını düşünmüyorum yeter ki sağlıkla gelsinler bi şekilde büyürler inan birbirlerine bakıyorlar benim destek olacak kimsem de yok. Kirkimiz çıkınca puseti alıp oğlumun peşinde eğitimlere devam edeceğiz. Çok yoruluyorum ama çok seviyorum evlatlarimi o yüzden hiç yük gelmiyor 🍀
Defne2218 Premsescik evet aminn sağlıklı hayırlı evlat olsunda inşallah layıkıyla büyütmek nasip olur hepsini
68pembemavi01 Defne2218 Bende zorluklarını bilmiyorum ama benim de 3.hamileliğim 1 kızım(5 yaşın da)1 oğlum(3 yaşın da). 37 haftalık hamileyim 2.kızıma Rabbim kolaylığını verir Hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim 🤲🌸
Dmlakrbg Bende 3.ye hamileyim. Büyük 16 yaş, ortanca 15 aylık. Valla bizede 3.sürpriz oldu. Bende korkuyorum. Üstelik küçük kızım prematüre doğdu. Şuan da serklajlıyım,yatıyorum. Annem burda kalıyor
Zehrasrn Bende 3.ye hamileyim bugün 8 haftalik olduk ama 7+5te kalp atışı yok yatış yapıp kürtaj yapalım dedi ama ben biraz daha beklemek istedim inşallah nasip olur
3prensAnnesi_ Zehrasrn bana da kalp atışı yok dediler bekledim nasip dedim 9.haftada duydum, rahat olun Allah sağlıklı gebelikler doğumlar nasip etsin