Ozgle Kızlar 9+3 günlük hamileyim mide bulantısından birsey yiyemiyorum geceleri fenalaşıyorum eşimde şerbet yapıp veriyor şekerim yükselsin diye o biraz iyi geliyor sizce doğrumu yapıyoruz?
Yalinn8 Ozgle bulantinla sekerli suyun alakasi yok, hicbir yarari olmayan sekeri yukleme bosuna vücuduna, yazik bebege de sana da. Tansiyonunun dustugunu dusunuyorsan tuzlu, hafif biseler ye ya da sade maden suyu ic😉
Asenadika Ozgle merhaba şekerli Sudan oldukça uzak durmanı tavsiye ederim tuzlu su ile gargara yap eğer yiyebilirsen tuzlu zeytin dene
Tombishamis Cnm şekerli ve tatlı şeyler daha çok mideni bulandırır hemde çok sağlıklı değil tuzlu şeyler mideni bastıracaktır salata falan yiyebilirsin havuç da iyi gelmişti bana nacizane tavsiyem 😊
Ozgle Nasıl gececek bu günler bilmiyorum mide bulantısı kalça bacak ağrısı baş dönmesi halsizlik... nereye baksam midem bulanıyor Pencereden dışarıya bile bakamıyorum insanlardan bile bulanıyor
Yalinn8 Ozgle ayniydim bak 17 ye gecerken bicak gibi kesildi, yasarken cok zor biliyorum ne dense bos geliyordu bana da ama gecicene inan