kalorisizpatates Serya3 inşallah bu ay isteyen herkes negatifi görür ben de dahil çok dua ettim hepimiz için💖🥹
kalorisizpatates Papatyam02 ay evet pozitif yazacaktım Allahım hepimize nasip etsin çok hastayim acayip grip olmuşum kafam hiç yerinde değil vallahi
metemom_ Alyadnz33 beni yanlış anlamazsanız sonucu doktora gösterdiniz mi doktor hamile olduğunu söyledi mi
superstar_00 superstar_00 Ben vazgeçtim midem çok kötü tedavi olmam lazım. İsteyene Allah nasip etsin.
Royem62 Cloverr yok canım tutmayınca zaten 2 3 gün sonra adet oldum hemen ama çok sancılarım oldu ilaçlardan herhlde çarşamba günü 2. Aşılamamı oldum allahın izniyle olumlu sonuçlar alabliriz ♥️♥️🙏🙏🙏
metemom_ Alyadnz33 hayırlı olsun 😊 değer referans dışı çıkmamış da o yüzden sordum genelde pozitif olduğunda öyle çıkıyor birde değerinizin sonunda 0 olunca kafam karıştı
Serya3 Papatyam02 bende baslıycam ya doğal yolla dene diyor doktorumda artk direkt aşılama istiyorum ya💞💞🥺😍
Serya3 aysenuraydin2 ayy rabbim kolaylıkla güzelliklerler sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ 🥰 darısı bize ve bekleyen herkese inşallah 🥰❤️❤️🥹🥹💞