Ebrulis Ayse_nurrr benim sabahları bulantı ve kusmam oluyordu bebişim kız. Ama ne kadar doğru bu teori bilemedim 🤷♀️
Melissadmr Ayse_nurrr Benim 22 haftalık hala bulantılarım devam ediyor. İlk haftalarda akşamları kötü oluyordum sonra sabahları başladık ama erkek bebişim💙🧸🙏🏻 bence tamamen uydurmasyon ☺️
Aylaa123 Ayse_nurrr mide bulantısından öldüm geberdim ama oğlum olucam yasadığınız herşeyi cinsiyete yormayın bence 😂
Neagulili 1 oğlum var hamileyken sabah bulantısından ölürdüm şuan 8 haftaalik hamileyim hicbisiyim yok bakalım ne olacak
Nesizade05 Ben yaşadım ilkim oğlandı hiç mide bulantısı yaşamadım şimdiki kız 3.5 ay boyunca sabahları çıkarıyordum çok farklıydı ikisi de
yildizg 5 ay sabah akşam gece gündüz kustum içim dışıma çıktı ağlama krizlerine girdim su içsem burnumdan cıkıyodu bana da kız dediler ama erkekmiş 😂
AdaEcem Ayse_nurrr ablam n bı kızı bı oğlu var ikisinde de mide bulantısı yaşamadi. Benm iki kızım var mide bulantısı yaşamadım.
Nagihan1998 Kızımda bir iki hafta sabah bulantısı yaşadım o kadar ama şuanki gebeliğim oğlumda 5.ayıma kadar kustum bulantı ilacı içmeme rağmen yine de bulanıyordu midem çok fenaydı
yesmkaya-3 Ayse_nurrr kızıma hamile iken 5 haftalıkta başladı sadece sabahları bulantılarım olurdu gerçekten kötü olurdum 😢 şimdi 6+4 hamileyim bunda öyle bir şey yaşamadım her hamilelik farklı oluyor işte🥲🥲
Gdrleyla Ayse_nurrr bir bebegım erkektı kusma oluyordu ıkıncısınde kızdı yıne küstüm bay sımdı tekrar hamileyim çok kusmadım ama kız yıne
bbaa2805 Ayse_nurrr canım bunlar hurafe bende kendimde yaşayınca öğrendim 😂 benim de mide bulantım ve kusmam çok sürekli ekşi yiyorum limonu tuzlayıp yiyorum tatlıyla hiç aram yok ve erkek bebeğimiz olucakkk 🥰💙
Lavinia96 Ayse_nurrr sadece sabahları değil 9 ay boyunca kustum. Bebişim kız. Bilemiyorum tabi doğru mu 😀
12betul Ayse_nurrr 3. Kızıma gebeyim hiç bulantım olmadı hatta kusmam bile .. bence bunlar sadece hurafe