Greenworld Merhaba kızlar.Adet gecikmesi 4.günümdeyim.Test yapıp yapmamakta kararsızım.Ne zaman yapayım sizce? Ve erken gebelik testi mi yoksa normal kaset testle mi yapmalıyım?
myangelson Greenworld belli olmuyor maalesef bu sizin yumurtlama zamanınıza bağlı geç yumurtlama olduysa baya geç yapmanız gerekebilir. Eğer gününde yumurtlama gorduyseniz şuan test yaparsanız çıkar. Doktorlar da 1 hafta beklenip öyle test yapılmasını öneriyor gecikmeniz olduğu için gebelik oluştuysa kaset testte çıkar. Ama tavsiyem artimed marka almayın kesinlikle 🥲
mervedmrcn Greenworld geç döllenme yoksa kaset testte çıkar ama en garantisi erken gebelik testi yapmak
Evin_450 Greenworld Ben yaptığımda adetimden 2 gün sonraydı adete girmeyince kesin hamile olduğumu düşünmüştüm ztn yaptım silikti 2. Çizgi sonra bi hafta sonra kadar yaptım her ikisi de tam çıktı
Greenworld eliftoo sadece her adet dönemimde olduğu gibi göğüs ağrım var.arada kasığımda batmalar oluyor.adet belirtileriyle aynı olabiliyomuş bazılarında.
Greenworld myangelson 1 hafta beklemek en iyisi evet.temmuz ayında 9 gün gecikmiştim ilk kez ama negatifti.ertesi gün adet olmuştum.o yüzden endişem var.ovülasyon takibi yapıyorum genelde hep aynı 13-14. Gün oluyor hep yumurtlamam.
Tugbanurbsbg Bemce adetinizin gecikmesi için 7-10 gün gerekli testte net bi çizgi gözükmesi için. Erken test için 5. Günde silik olarak çıkabilir. Ben adetimin 4 gün gecikmesinde erken testte silik olarak öğrenmiştim
Greenworld Tugbanurbsbg net çizgi görmek daha iyi olur bana göre de.silik çıkınca yine bi strese girilir.acaba netleşicek mi falan diye hep şüphe falan.en iyisi beklemek sanırım
Frkubra Ben üç hamileligimde ilk geciktigim gün yaptımm. Ucude pozitif çıktı bencr yapa bilirsiniz bugün alın sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla testinizi yapin
myangelson Greenworld genelde yumurtlamadan 14-15 gün sonra testler sonuc gösterir tekrar bir yumurtlama olmadığı sürece bazen 2. Kez de yumurtlama oluyor
Frkubra Greenworld rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin herşeyin hayırlısı olsun rabbim gonlunuze göre versin 🥰
Greenworld myangelson 2 kez bilmiyorum onu takip etmedim.ben en iyisi 2-3 gün daha bekleyeyim garanti olsun.olmadıysa zaten adet olurum bugün yarın.
Kadermiray Adetimden 1 gün önce görmüştüm düşük yaptım ama 4 gün gecikme ile net görünür beklememe gerek yok ki