Busra01nil ben 36. Haftadayım hastane çantam hazır bebeğin kıyafetleri ve yatağı hazır onun dışında ev temizliği vs büssürü iş var ama yapamıyorum yorgunluktan artık sabahları eşime yalvarıyorum biraz daha uyuyayım diye 12 saat uyusam anca bence ağırlaştığı için geç kalmışsın ama yardım edecek birileri varsa hala çok vaktin var yaparsın ayrıca temizlik bebeğin yatağı kıyafetleri vs bebek doğuncada yapılır hastane çantan hazır olsun yeter onun dışında 3-5 parçada kıyafet yıkasan olur yardım edicek kimsen yoksa ağırlaştıysan bebek eve gelince püh sana hani benim kıyafetim beğişim demiycek kıyafeti ütüsüz olsa giymem demiycek heleki kurutma makinen varsa ütü olmasana olur yıkayıp atıp çıkartıp giydirirsin misler gibi kurutma ütünün verdiği hijyeni fazlasıyla veriyor beşiğide artık bütün beşikler yarım saatte kuruluyor bunları dert etme kendine evinde sigara içilmiyorsa da temizlik olmazsa olmaz da değil silip süpürüp toz alsan yeter gerçekten herşeyden önemlisi kendini iyi hissetmen çok yormaman bebek evin temizliğine bakmayacak annesinin ruhsal durumuna, sağlığına bakacak yapabildiğin kadarını kendini sıkmadan yaparsın zamanla