Aybuk__06 Kızlar selam. Salı günü Hacettepe hastanesinde detaylı ultrason randevum var. Daha önce Hacettepe de detaylı ultrason yaptıran oldu mu? Nasıl geçiyor, sonuçları hemen alabiliyor muyuz, ilgi alakaları nasıl girenler bilgilendirebilir mi 🤗
bbsskk Aybuk__06 merhaba baya olmuş siz bunu yazalı:) bende hacettepe takipliyim. 16. haftamdayım detaylı ultrasona az kaldı biraz sizden bilgi alabilir miyim hangi doktor yaptı ne kadar sürdü sanırım cd falan oluyormuş o nasıl oluyor size görüntü verdiler mi? ve sizin eklemek istediginiz beni bilgilendirmek istediginiz seyler var mı☺️🥰
Aybuk__06 bbsskk Merhabaa☺ doktor ismini hatırlamıyorum maalesef 🥺 10-15dk kadar kısa sürmüştü açıkçası bu kadar kısa sürmesi beni üzmüştü daha detaylı bakılmasını istemiştim o an ama demek ki o kadar bakmak yeterli geldi diye düşündüm sonradan. Haliyle bu kadar kısa sürünce de CD vs almak istemedim doktorda söylemedi zaten CD alabilirsiniz gibi bi bilgi. Cinsiyeti söylendi detaylıda genel organlara bakıldı bi sıkıntı var mı diye ama dediğim gibi detaylı bilgiler alamamıştım.
Aybuk__06 bbsskk perinatoloji takipliyim 38 haftalık oldum 30.haftadan itibaren genetik hastalığım bulunduğu için perinatolojiye yönlendirdiler. İlgi alakadan çok memnunum perinatolojide.